香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 市區公屋 » 鯉魚門邨 » 鯉旺樓首批5月20日取匙!
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...8...14
支持鍵盤翻頁

我覺得應該差唔多會收到, 日日望下信箱~
明白了~今晚返去再睇下先!
係了, 你地會唔會搵承仔...
yumi881007 發表於 2016-05-17 12:34:49 原文

會搵自己人裝修,對承仔冇乜信心。
分享 分享 讚好人數:1查看名單

會搵自己人裝修,對承仔冇乜信心。
ppclui 發表於 2016-05-17 12:58:48 原文

我都無咩信心搵承仔..
但想問下新樓係未唔好咁快裝修??有D人話耐左會撲哂出黎...搞到我唔知點好...
市2 G1273
分享 分享 讚好人數:0查看名單

我都無咩信心搵承仔..
但想問下新樓係未唔好咁快裝修??有D人話耐左會撲哂出黎...搞到我唔知點好...
yumi881007 發表於 2016-05-17 14:11:33 原文

如果有朋友做裝修就揾朋友做啦,

如題!今日幫小朋友交插班表,順便去望下,同八下。個保安姐姐話:聽資深同事說第一批20號取匙。我見到平台...
SkyDos 發表於 2016-05-16 13:32:42 原文

你收信未?我今日冇收到信。失望。又要等聽日啦。

你收信未?我今日冇收到信。失望。又要等聽日啦。
ppclui 發表於 2016-05-17 23:13:09 原文

我都未收到信

回應  PL2015
有冇時間表,攪成個月咁耐
kamtam 發表於 2016-05-16 23:29:05 原文

主任話標準就30天,我個單位要起埋膠地板所以45天,我都等到好心急,間屋望過一次咋。
牛頭角上邨

回應 #76 PL2015

重要多半個月 期待你新屋靚相 希望到時我都有好消息同你分享啦
肉不琢,不成醬
人不學,話之你

回應  PL2015
重要多半個月 期待你新屋靚相 希望到時我都有好消息同你分享啦
kamtam 發表於 2016-05-17 23:51:59 原文

等你好消息公佈
牛頭角上邨

回應 #74 ppclui

未呀,我遲過你,我預5月尾或下月頭。鯉旺樓地下入口個保安姐姐說,每日處理的唔會好多,因為好多程序要做,好晒時間。
不過,到最後佢都忍唔住讚咗句,上面真係好靚,裏面都好靚。
心平氣和   雲淡風輕

回應  ppclui
未呀,我遲過你,我預5月尾或下月頭。鯉旺樓地下入口個保安姐姐說,每日處理的唔會好多,因...
SkyDos 發表於 2016-05-18 08:45:38 原文

真係咁靚??

不過其實睇D相,都幾"市正", 急住既話我諗油下油,鋪下地板就住得
市2 G1273

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...8...14
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖