香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 擴展市區公屋 » 水泉澳邨 » 做櫃
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...8...22
支持鍵盤翻頁

返大陸訂…條數大約係咁…
1. 傢俬
2. 物流 (只到地下),上樓另計
3. 安裝
特快 (長者屋)>自願調遷>獨立單位
分享 分享 讚好人數:1查看名單

返大陸訂…條數大約係咁…
1. 傢俬
2. 物流 (只到地下),上樓另計
3. 安裝
無心大師 發表於 2016-05-29 01:25:35 原文
唉~咁都係香港做算啦!嘛煩……
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應  kiss
    你唔去苏屋,安达订?
至少落元朗啦
我是傻的别怪我 發表於 2016-05-28 22:43:28 原文

我以前住上水村屋對面有個大停車場,所有大6貨落香港全部係個度交收,周不時有家C、廚櫃有少少下痴就會丟係度,我個時3層樓家C全部係度撿架,超靚

我以前住上水村屋對面有個大停車場,所有大6貨落香港全部係個度交收,周不時有家C、廚櫃有少少下痴就會丟...
小魚兒JVk 發表於 2016-05-29 01:32:05 原文
咁正

咁正
kiss 發表於 2016-05-29 01:32:57 原文

係架⋯⋯最開心架係有次撿左張大歺枱⋯⋯白色好田元個種,個大女用來整旦高

我以前住上水村屋對面有個大停車場,所有大6貨落香港全部係個度交收,周不時有家C、廚櫃有少少下痴就會丟...
小魚兒JVk 發表於 2016-05-29 01:32:05 原文
正呀

唉~咁都係香港做算啦!嘛煩……
kiss 發表於 2016-05-29 01:29:37 原文

物流平…係安裝貴

物流平…係安裝貴
無心大師 發表於 2016-05-29 01:55:56 原文

其實深圳一D品牌係香港有門市架 怎都便過香港丶只不過可以提供上門度尺和裝(香港身分證)師付,所以會貴過大6木有師付來香港上門個D、地板磚田貝,燈、品牌家C洪湖,木牌子個D去福田⋯⋯另田貝亦有一間品牌廚櫃、但未知佢香港有無師付,我拜託弟婦問甘,因為她有舊同事係度做

回應 #73 小魚兒JVk

巴士廠那条巷?

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...8...22
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖