香港公營房屋討論區
主頁 » 資助出售房屋 » 居者有其屋 » 青俊苑 » X節講X故
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

回應 #61 big_nature

Big兄知唔知8點打後班次會唔會有位坐? 或者948X?
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應 #70 big_nature

佢驚我哋大條道理遲交還公屋,咪速速裝吊船

上次啲風力也很勁,我公屋又係向東南,吹到啲房板震,你嗰間也向東南,無事,就應無事

我覺得我嗰間模型吹歪咗,加埋駁口做得唔好,所以滲水

回應 #71 derushon

早上8點後,最多人出沒,實無位坐……
948X,長亨排後啲,已開始要罰企,青俊站更加唔洗諗本帖最後由 melodychan2016 於 2017-09-08 14:09:07 編輯

回應 #61 big_nature

啲人喜歡迫晒8:15尾班,所以7:45實唔迫

回應 #73 melodychan2016

咁大獲......上唔到車咪GG........
依家坐930, 大窩口上車一定有得坐

回應 #71 derushon

Big兄知唔知8點打後班次會唔會有位坐? 或者948X?
~~未坐過8:00之後咁遲班次
~~7:45 948有機會在座位
~~7:50 948X 有座位機會仲大
~~我基本都係坐尼2班!本帖最後由 big_nature 於 2017-09-08 14:22:10 編輯

回應 #72 melodychan2016

佢驚我哋大條道理遲交還公屋,咪速速裝吊船
~~早D修茸好都係好事

上次啲風力也很勁,我公屋又係向東南,吹到啲房板震,你嗰間也向東南,無事,就應無事
~~我單位有B座1及2室檔住東北面
~~所以上次2次風,我個單位都冇雨打窗戶

我覺得我嗰間模型吹歪咗,加埋駁口做得唔好,所以滲水
~~樓層太高而駁位單薄,真有可能
~~房署真係有責任早日搞番好本帖最後由 big_nature 於 2017-09-08 14:23:13 編輯

回應 #74 melodychan2016

我對搭車企下冇所謂,
但太廹就覺辛苦唔自在!
D人玩手機推來撞去!
寧願早D番去,
在附近食早餐!

回應 #75 derushon

8點後,青俊站係上到,但無位坐,要企;青桃站多數上唔到

回應 #79 melodychan2016
都係企2個站啫!
企下個人健康D!

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖