香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 擴展市區公屋 » 迎東邨 » 擴4今日都中左迎福
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...8...10
支持鍵盤翻頁

恭喜
G1290-1292 新4 (2011年12月)
26/11/18 S1,12/4/19 S2,26/4 S3,30/4 S4,3/5 大興
15/5/19 S2 ,23/5/19 S3,27/5 S4,29/5 富亨@問題單位
12/6/19 S2,10/8/19 S3,13/8 S4,17/8 天瑞
22/8/19 簽約取匙
分享 分享 讚好人數:0查看名單

去睇完,環境都幾好,同埋原來我係派迎喜,我一直亂左以為迎福 04室對住昇薈私樓,都唔錯,行去昇薈就有商場,屋邨又有巴士去到地鐵站,其實都唔差,十年後可能更好,所以好大機會要,老公話比佢諗多一日
擴展4人,G1265,藍咭2010年11月22日
2017-10-31轉s1
2017-12-11見主任
2017-12-16轉s2。2017-12-19轉s3。2017-12-23轉s4
2017-12-29收信迎東
分享 分享 讚好人數:1查看名單

去睇完,環境都幾好,同埋原來我係派迎喜,我一直亂左以為迎福 04室對住昇薈私樓,都唔錯,行去昇薈就...
yan424 發表於 2017-12-30 22:23:17 原文

又係果句
女人難過新樓關

繼續努力

我同事擴4  NO1268XXX 幾日前收信派迎悅中低層
G1361xxx 擴3  1-2022 新4 23-6-22 畢業 皇后山
分享 分享 讚好人數:1查看名單

又係果句
女人難過新樓關
Wmy2012 發表於 2017-12-30 22:26:29 原文

新樓高層仲要兩房,可遇不可求 真係好吸引本帖最後由 yan424 於 2017-12-30 22:32:50 編輯
2017-12-16轉s2。2017-12-19轉s3。2017-12-23轉s4

回應 #1 yan424
市4...

新樓高層仲要兩房,可遇不可求 真係好吸引
yan424 發表於 2017-12-30 22:31:06 原文

我今日先經過,確實幾好環境
在公路上已經見到迎東
你孩子九月剛轉小學都好D,剛好交接。
我成日覺得當迎東需要考慮,已經不用考慮
因為擴4輸咗就一定係舊樓,輸得起先好博。
有次經過葵盛西邨,我問我老婆如果唔好彩最後派到呢D
你會要嗎?她話無問題,所以我會用盡三次,博心水樓
恭喜

繼續努力

我今日先經過,確實幾好環境
在公路上已經見到迎東
你孩子九月剛轉小學都好D,剛好交接。
我成日覺得當迎...
Wmy2012 發表於 2017-12-30 22:44:47 原文

係呀,好驚派到啲超舊,中途拆又要再儲一舊錢裝修,真係會有壓力,我外家都喺葵盛西邨,我唔鐘意佢厠所細廚房細,間左房又冇窗,所以有點怯 睇完迎東又冇想象中咁差,當年青衣未開發都係咁啦(安慰下自己)希望你博到心水樓 本帖最後由 yan424 於 2017-12-30 23:03:47 編輯

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...8...10
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖