香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 聊天室 » 情感世界 » 男人不懂女人心
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...8...10
支持鍵盤翻頁

宜家我對佢都好鬆架啦,佢做野食都算數,但系收左工就唔准 就算系咁,佢每個月都比我捉...
老貓 發表於 2012-6-12 12:10:47

唉男人... 可能佢工作壓力大,借此減壓,間中食1&2枝就算數囉,(唔係成口臭煙味勉強可以接受當唔知)成日為咁嘈好傷感情~
我阿爸食左幾10年,佢屋企4條Q成日將住佢都戒唔甩,只係食少D,直至佢氣管敏感成日咳,佢自己先:的"起心肝戒,真係戒左,所以戒唔戒到關鍵係佢本人自己想唔想...
分享 分享 讚好人數:0查看名單

有冇咁槍手 我隻貓公佢好鬼丑樣下架
老貓 發表於 2012-6-11 18:25:30

基哥們係講感覺!如果他們對你隻貓公有感覺,鬼樣都無所為。但妹妹仔就唔同!
她們如果受你隻貓公溝,通常都係搵你隻貓公著數,唔通會同你隻貓公講心咩?

佢做壞事內心也不爽..何必彼此折磨...
LadyFaFa 發表於 2012-6-11 20:58:39

男人點會覺得自己係做壞事?唔覺得自己係做壞事,又點會心有不爽?心沒有不爽,又點會覺得彼此折磨?....他們只覺得家中的女人在管束折磨他們。

一個好男人未必一定係好老公,好情人,好伴侶  
一個懂得女人心既男人亦未必係愛情騙子!;0...
MaggieWong 發表於 2012-6-11 22:22:29

男人最緊要是懂得尊重和欣賞自己的女人!

carmenyu 發表於 2012-6-12 14:05:58

妳個板面公仔...好可愛...好鬼底死...刷牙都可以講到咁多心聲 !  

宜家我對佢都好鬆架啦,佢做野食都算數,但系收左工就唔准 就算系咁,佢每個月都比我捉...
老貓 發表於 2012-6-12 12:10:47

你隻貓公真失敗!你提下佢偷食唔到,搞到成身病就唔好再返來了,話佢知你仲有子女未想噉快死住。

妳個板面公仔...好可愛...好鬼底死...刷牙都可以講到咁多心聲 !
LadyYaYa 發表於 2012-6-12 14:11:38

多謝,你隻狗都好可愛!

carmenyu 發表於 2012-6-12 14:05:58

其實男女雙方都一樣! 仲要互相遷就, 愛護, 忍讓~

唉男人... 可能佢工作壓力大,借此減壓,間中食1&2枝就算數囉,(唔係成口臭煙味勉強可以接受當唔知)成...
MaggieWong 發表於 2012-6-12 12:22:01

我內心其實都冇真系嫐左佢(咁多年,真系會嫐嘅話早就……),不過佢既然斷正,我梗系要順便發下脾氣,詐下嬌,等佢氹返我,我都幾enjoy架
常樂我淨

其實男女雙方都一樣!仲要互相遷就,愛護,忍讓~
MaggieWong 發表於 2012-6-12 14:26:34

你說得不錯!只是男人通常只要求女人給面子他,卻很少或從不要求自己須要尊重他的女人!這樣的男人很難相處,更不用說互相遷就,愛護,忍讓。可是這種男人通街都係,所以我認男人絕大部份都是靠不得住的,當然那些有承擔的男人都是可靠的人。

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...8...10
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖