香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 市區公屋 » 我的兩房單位
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...8...13
支持鍵盤翻頁

我屋企就係想個景好d先揀盈富樓, 依家呢個單位係我地既第一選擇.  如果係盈順樓, 就算揀窗口向西南同東南既單位, 都只無係望樓景多, 不過可能可以係得寶花園同嘉和園既空隙中間望到出去德福花園.  如果向東北or 西北既話, 實係凍d, 依家後面山仲有樓起緊.
分享 分享 讚好人數:0查看名單

原帖由 盈富街坊 於 2008-7-7 11:05 發表
我屋企就係想個景好d先揀盈富樓, 依家呢個單位係我地既第一選擇.  如果係盈順樓, 就算揀窗口向西南同東南既單位, 都只無係望樓景多, 不過可能可以係得寶花園同嘉和園既空隙中間望到出去德福花園.  如果向東北or 西北 ...
個景真係好開揚呀

原帖由 盈富街坊 於 2008-7-7 02:26 發表

大約22吋.

唔該晒

原帖由 盈富街坊 於 2008-7-7 11:05 發表 我屋企就係想個景好d先揀盈富樓, 依家呢個單位係我地既第一選擇.  如果係盈順樓, 就算揀窗口向西南同東南既單位, 都只無係望樓景多, 不過可能可以係得寶花園同嘉和園既空隙中間望到出去德福花園.  如果向東北or 西北 ...

原來你係揀樓架?你真係好好運氣,我地d輪候冊人只可聽天由命,我就背向你望山
在那遙遠的雲南石林曾遇上我的阿詩瑪!my blog:http://hk.myblog.yahoo.com/wtyu21

係呀, 灣仔小子, 我係揀樓, 如果要彩盈村唔係好多好既單位揀囉, 要高層就一係向哂西北, 東北, 要東南,西南, 就只係得呢低少少既揀, 仲要唔多選擇, 再想要我依家呢個景, 其實只係得2個choice.  不過我屋企鍾意呢度無計啦.

我唔係曬命, 只係想講我既情況俾你知.

原帖由 盈富街坊 於 2008-7-8 10:32 發表
係呀, 灣仔小子, 我係揀樓, 如果要彩盈村唔係好多好既單位揀囉, 要高層就一係向哂西北, 東北, 要東南,西南, 就只係得呢低少少既揀, 仲要唔多選擇, 再想要我依家呢個景, 其實只係得2個choice.  不過我屋企鍾意呢度無 ...

咁你鐘唔鐘意呢喥先? 你鐘唔鐘意我地呢班街坊先? (你夠膽話唔鐘意嗎?)

唔鍾意就唔register上黎呢個網站啦.  

原帖由 盈富街坊 於 2008-7-8 15:14 發表
唔鍾意就唔register上黎呢個網站啦.  

我都係咁話~
我其實係牛下居民,不過出年年頭會搬去牛上

原帖由 盈富街坊 於 2008-7-7 02:26 發表

大約22吋.
我部大眼雞放唔到呀!!

所以d人咪要拆個鋅盤囉.  我屋企人依家長遠黎計就係想咁樣, 咁個檯面就可以做L型.  最慘我依家部洗衣機都係新買左幾個月咋, 唔要好浪費.

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...8...13
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖