香港公營房屋討論區
主頁 » 消費情報 » 著數優惠 » 牛下生活點滴 - 搵搵..食食..High Tea 好去處
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...8...11
支持鍵盤翻頁

分享 分享 讚好人數:0查看名單

...人哋話好彩唔使陪命, 唔係就嚇 C 我喇
dreaming 發表於 2013-1-29 08:10:40

係呀,而家手機影相質數都幾好,唔洗拎多部機出街~
MaggieWong 發表於 2013-1-29 12:09:39

唔同場合場影, 相機還是用途很大的.

唔同場合場影, 相機還是用途很大的.
dayuen 發表於 2013-1-29 12:25:36

你問我呀?呢個鋪係夢夢部長影的,我而家多數用手機影多,方便~
MaggieWong 發表於 2013-1-29 09:56:57

佢見妳咁寫... "買相幾好喎!過 "  就變咗買相機
那愛意 悠然而至 永記那次與你偶遇時
碰見妳完全是天意......

情深不必一世相聚 愉快色彩不想刻意地儲起
你會再愛我一次 在美夢之中,
再相聚一次 ......

我呢排睇緊唔知咩細相機好, 所以問下你有無idea!
dayuen 發表於 2013-1-29 10:11:26

我就買咗而家影緊嘅呢部細機 ( 卡士o ) , 真係好好用, 電又襟用 !   

初時唔係抱好大期望呢個牌子 , 不過貪佢平, 係網上買, 賣家話係美國買嘅( 都係 made in china ) 但一直無用過, 佢又有其他影相機, 所以用好低價放售, 我就用7百個大洋買咗佢返嚟   ( 呢部新出時好似要成 $3,000 )

宜家日日跟住我. 所有post 都係呢部機出品 , 你話 ok 唔 ok 呢 !  

wa!!! 好正wor!!!
熱刺 發表於 2013-1-29 10:16:11

佢地做野咁慢, 我真係唔係好放心囉.
dayuen 發表於 2013-1-29 11:08:57

放心...出配屋信會快啲ga

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...8...11
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖