香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 各類調遷 » 關於特別調遷
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...8...10
支持鍵盤翻頁

回應  apple211
主任講左最快月尾先翻新完,但下星期係去簽要唔要,不過我講左我地既情況佢知,佢話試下同工...
waiyanlok 發表於 2014-04-03 13:59:14

哇. ,要翻新咁耐呀,

希望到時都可以上去望望啦

咁快就要簽約既??
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應 #71 apple211
係呀~但因為翻新緊,唔係正式簽約,而家好似預派咁,要就到時拎得鎖匙果日先至正式簽約起租

係呀~但因為翻新緊,唔係正式簽約,而家好似預派咁,要就到時拎得鎖匙果日先至正式簽約起租
waiyanlok 發表於 2014-04-03 14:07:19

明白. 祝你好運  ^^

waiyanlok 發表於 2014-04-03 14:07:19

我想問下, 你要考慮D咩 ??  (我參考下)

回應 #74 apple211
以前有得揀,當然希望又大又新,而家只係希望周圍環境OK,對個女個病有正面幫助就會要,只係屋企D老人家咁講,唯有順下佢地意,以前就係唔聽搞到發生左好多事,所以今次點都要聽
分享 分享 讚好人數:1查看名單

以前有得揀,當然希望又大又新,而家只係希望周圍環境OK,對個女個病有正面幫助就會要,只係屋...
waiyanlok 發表於 2014-04-03 14:27:32

唔明,   老人家講咩呀 ??  方向好? 風水???

我都SEND左個EMAIL比我自己個村經理, 拜託佢去配屋組查問, 希望佢肯賣個人情去問啦

再唔得既, 先去搵立法局議員

回應 #68 fungphyllis
一家唔知一家事,你覺得唔急,唔代表我唔急囉...而且我覺得冇必要話你知點解我會咁多要求,加上D要求唔係我要求,係醫生要求囉唔該!!同埋何以見得我要房署立即做野呢?

回應 #76 apple211
SEND左PM比你,睇完PM你就明GA啦

要對號入座的人,請自重!

SEND左PM比你,睇完PM你就明GA啦
waiyanlok 發表於 2014-04-03 15:06:33

祝你第1次就順順利利,

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...8...10
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖