香港公營房屋討論區
主頁 » 關愛互助 » 免費物資 » 免費送出: 電腦多台,LCD顯示器及電腦配件
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

想要No. 17, 可以吗?
oilo 發表於 2014/08/04 03:06 原文

今天地鐵站沿線交給你,ok嗎?打電話給我 6083 9169 Tony Chan
分享 分享 讚好人數:0查看名單

唔知去邊出post好,就係度留返言啦,陳生真係好好人,雖然我係無要到佢送出既電腦,但我問佢電腦問題,佢好詳細同我解釋,又二話不說即日就俾個火牛我試機,由於我完全唔識整,佢教我點做,呢幾日我同佢來來回回咁約見左幾次,佢拎我電腦返去掃塵,又不停試機,搵出唔著既原因,做左真係超級勁多野,今日終於搞掂交電腦俾我,我拎到返屋企唔識駁線,佢仲打俾我慢慢教我,結果我部電腦就整返好喇。
我真係好感動,有人真係可以咁好好好好好好人。好問心,我屋企人都無咁上心幫我整,我同陳生完全唔識,佢都可以咁幫我,我真係唔知點多謝好。真係超好人。本帖最後由 ivykt 於 2014-08-10 22:32:22 編輯
G12809xxx,擴2,12-8-2013審查完。
因指定左地區,所以比正常2人隊遲左3個月。
15-1-2016,派怡明!結束近5年申請過程!
分享 分享 讚好人數:1查看名單

唔知去邊出post好,就係度留返言啦,陳生真係好好人,雖然我係無要到佢送出既電腦,但我問佢電腦問題,佢好...
ivykt 發表於 2014/08/10 22:31 原文

幫到手就好,仲好多謝你的雞蛋仔(我的至愛),其實還有很多好人,大家互助互惠,我只是出一分棉力。

好人,好心

回應 #73 cotchan

你幫到我慳左好多,又點止一底雞蛋仔既價錢丫,如果無你,我出去一定俾人劏到一頸血啦。遇到好人,俾我感到好幸運喇,真係要向你好好學習
G12809xxx,擴2,12-8-2013審查完。
因指定左地區,所以比正常2人隊遲左3個月。
15-1-2016,派怡明!結束近5年申請過程!

回應  cotchan
    你幫到我慳左好多,又點止一底雞蛋仔既價錢丫,如果無你,我出去一定俾人劏到一頸血...
ivykt 發表於 2014/08/11 00:00 原文

係呀,我都想講,多謝曬你呀陳生雖然我唔係要電腦,不過唔知post去邊好,唯有係呢到講啦個日仲要你走黎我屋企添,真係麻煩曬你呀

係呀,我都想講,多謝曬你呀陳生雖然我唔係要電腦,不過唔知post去邊好,唯有係呢到講啦個日仲要...
az 發表於 2014/08/11 04:43 原文

唔使客氣,街坊互助嘛

唔使客氣,街坊互助嘛
cotchan 發表於 2014-08-11 05:46:07 原文
真係feel到咩叫人間有愛

真係feel到咩叫人間有愛
az 發表於 2014/08/11 05:58 原文

為咗新屋,辛苦你及你媽媽喇,加油

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖