香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 公屋申請 » 市區3人 » 我都轉左S4,希望係安泰啦!
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...9...11
支持鍵盤翻頁

係啦,有市3都派左景泰,好心急呀!
陸續轉喇! 希望派到心水樓!
ga1718 發表於 2018-01-09 09:59:58 原文
大陸人唔好再落嚟香港爭公屋!隔離屋勁多大陸人5年生3件,拎曬福利又想轉大屋,好憎佢地
分享 分享 讚好人數:0查看名單

多謝你,祝你都派安泰
恭喜

我仲係S2  
jessieng711 發表於 2018-01-09 10:30:10 原文
大陸人唔好再落嚟香港爭公屋!隔離屋勁多大陸人5年生3件,拎曬福利又想轉大屋,好憎佢地

要聽日先去問,今日太忙, thanks
轉左S4可以直接打去房署問泒左邊度,或上樂富打封信出來
sandy2009 發表於 2018-01-09 10:38:36 原文

我都好心急,聽日會親身去問
打電話去問吓派邊度!!呵呵....
ak986 發表於 2018-01-09 11:26:44 原文

多謝你 ,你號碼應該都派安泰架?
楼主㳟喜
WWL1969 發表於 2018-01-09 14:30:59 原文

應該到你S4了!

奇 發表於 2018-01-09 15:25:11 原文

多謝你,祝你都派心水樓
恭喜祝派心水樓
Yauyau邱 發表於 2018-01-09 16:43:15 原文

我都祝你派心水樓,收到信未?
zeniacheng 發表於 2018-01-09 13:33:30 原文

今早出門,未見有信,要今晚回家才知,希望大家齊齊報喜  
分享 分享 讚好人數:1查看名單

我地要快啲報喜,有市3已知派景泰了!好緊張  
今早出門,未見有信,要今晚回家才知,希望大家齊齊報喜  
豆豆樂B 發表於 2018-01-09 17:23:49 原文

弓起晒
G1314 28-7-2011 藍卡  擴 2
2017-11-28 審查 2018-01-06 第一次派葵盛西邨(拒絕)
2018-03-06 轉 S4 2018-03-22  派迎東邨,迎福樓,中高層,超滿意
分享 分享 讚好人數:1查看名單

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...9...11
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖