香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 公屋申請 » 市區4人 » 剛剛查咗轉咗S3..
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...9...12
支持鍵盤翻頁

我都估計呢批轉嘅會派安泰貨尾,但問題繫已派過安泰都轉S3,咁又會派邊?茶花?白田13座?
Cheungmay2018 發表於 2018-08-06 21:37:03 原文

所以先驚。。估佢唔到。。。我見最少一半派過安泰。。但都有1,2個拒過茶花
終於安居海盈,祝各位早日上樓安居樂業!感恩~
分享 分享 讚好人數:1查看名單

所以先驚。。估佢唔到。。。我見最少一半派過安泰。。但都有1,2個拒過茶花
bb_love_dd1314 發表於 2018-08-06 21:40:11 原文
樂觀D,茶花與安泰互換派就會安心D
G1261,市4,蘇屋,感恩。

真系靠運氣,希望好運啦!本帖最後由 2018年 於 2018-08-06 21:49:33 編輯
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應 #1 小喬 祝你好運
第一次派舊樓,第二次中海盈,非常感恩❤️

消息唔係話9月派咩?我未聽過十月喎 唔好喇啩!頂唔住喎

硬係覺得一定又再遲= =
唉 d 消息一直無更新= =
點挨....搞壇咁既野
CC030 發表於 2018-08-06 20:47:15 原文

我覺唔唔會再遲。再遲收樓就會拖得好遲。9月頭派都趕到年尾收樓。若果再遲海,蘇咪變下年收樓。仲要龍曆年係2月頭。咁拖法咪出年3月先收樓。實俾人吠!
進入人生另一階段
分享 分享 讚好人數:2查看名單

海盈太少單位,一拒絕就好可能轉吾切。
蘇屋頭3座應該派俾白田先。最後三座11月前派到都有難度。
Patto1974 發表於 2018-08-06 20:53:04 原文
蘇屋不會有人拒絕的

我覺唔唔會再遲。再遲收樓就會拖得好遲。9月頭派都趕到年尾收樓。若果再遲海,蘇咪變下年收樓。仲要龍曆...
Waitnomore 發表於 2018-08-06 22:01:07 原文

蘇屋一早寫第二季...而家9月都未得...工人話11月添

海盈..無人追...信都懶得寫= =....蘇屋都有人寫信追下....
我都係靠1823= =8月2我問就話9月.................
7月25就話8月中.
7月30就話8月尾
之後又話10月都不足為奇 本帖最後由 CC030 於 2018-08-06 22:40:34 編輯

現在應該出安泰貨尾和排骨

房署d野真係話變就變 一時順號碼 一時不順亂跳 可能而家又發乜神經轉派 海盈呢  
G1264xxx 市四 天倫樂

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...9...12
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖