香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 聊天室 » 情感世界 » 男人不懂女人心
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

我內心其實都冇真系嫐左佢(咁多年,真系會嫐嘅話早就……),不過佢既然斷正,我梗系要順便發下脾氣,詐...
老貓 發表於 2012-6-12 14:35:31

叻叻 不過見好就要識收手…
分享 分享 讚好人數:0查看名單

你說得不錯!只是男人通常只要求女人給面子他,卻很少或從不要求自己須要尊重他的女人!這樣的男人很難相...
carmenyu 發表於 2012-6-12 14:39:18

男人(唔系全部but大多數)有時真系低低地…… 比d豬朋狗友笑一笑,就可以放棄自己原則……
常樂我淨

叻叻, 不過見好就要識收手….
MaggieWong 發表於 2012-6-12 14:43:39

琴晚收左手啦 佢仲【殷勤地】幫我洗碗、疊衫
常樂我淨

男人(唔系全部but大多數)有時真系低低地…… 比d豬朋狗友笑一笑,就可以放棄自己原則……
老貓 發表於 2012-6-12 14:43:47

同意!男人唔係唔知個家最重要,但總係為左面子搞到家噪屋閉,為左比d豬朋狗友笑一笑就嫌棄自己個女人!認真係低能。

男人點會覺得自己係做壞事?唔覺得自己係做壞事,又點會心有不爽?心沒有不爽,又點會覺得彼此折磨?.......
carmenyu 發表於 2012-6-12 14:00:55

回應 10# winwinwin

多謝,你隻狗都好可愛!
carmenyu 發表於 2012-6-12 14:15:24

其實男女雙方都一樣!仲要互相遷就,愛護,忍讓~
MaggieWong 發表於 2012-6-12 14:26:34

同意...互相遷就 & 互相欣賞好重要啊 !  

老貓 發表於 2012-6-12 14:48:27

我都學下先 ... (順便發下脾氣,詐下嬌,等佢氹返我,都幾enjoy架 )  本帖最後由 LadyYaYa 於 2012-6-12 23:07:45 編輯

老貓 發表於 2012-6-12 14:48:27

犀非利...

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖