香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 新界公屋 » 洪福邨 » 已經有人拎到.............
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...92...95
支持鍵盤翻頁

uglyduck 發表於 2015-07-14 21:54:50 原文

天鵝晚安
安居樂業
分享 分享 讚好人數:0查看名單

天鵝晚安
unclefai 發表於 2015-07-14 22:00:17 原文

晚安 你都去另一板傾計啦, 好朋友果邊呀

做咩你甘惡既 Jackli 都係洪褔街坊朋友仔嘛, 唔好甘啦
uglyduck 發表於 2015-07-14 21:58:42 原文

我唔系對 Jackli 呀,我系對個D我朋友個朋友個D不知所謂既消息呀
安居樂業

回應 #911 unclefai

咁早瞓嘅,晚安,聽日再傾。
我繫simon黃媽咪

我唔系對 Jackli 呀,我系對個D我朋友個朋友個D不知所謂既消息呀
unclefai 發表於 2015-07-14 22:03:10 原文

我不太明白 ... 你都幾特別wo

回應 #912 uglyduck

天鵝,今晚咁得閑上來既
我繫simon黃媽咪

晚安 你都去另一板傾計啦, 好朋友果邊呀
uglyduck 發表於 2015-07-14 22:02:49 原文

都系唔啦,人生路不熟 唔知人地鍾意與否
安居樂業

回應  uglyduck
    天鵝,今晚咁得閑上來既
simon黃 發表於 2015-07-14 22:06:54 原文

不是呀, 只是回unclefai 我通常很少上這板的

回應 #916 simon黃

你好
安居樂業

都系唔啦,人生路不熟 唔知人地鍾意與否
unclefai 發表於 2015-07-14 22:07:56 原文

不怕.. 親愛既好朋友同埋細孖都好友善嫁, 佢地都愛熱鬧的

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...92...95
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖