香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 資訊站 » 冷知識 » 性格改變命運,你認同嗎?
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

有好多人都係咁,尤其依家好多年青人吸毒……近排咪有個天水圍斬人,你都咪話唔驚……
sum_summer 發表於 2012-11-29 21:21:53

年青人難免會貪玩,迷失左都唔知,到咁上下佢地自己會回頭的,
但俾人斬果個就當黑了
分享 分享 讚好人數:0查看名單

年青人難免會貪玩,迷失左都唔知,到咁上下佢地自己會回頭的,
但俾人斬果個就當黑了
vasto 發表於 2012-11-29 21:31:11

吸毒吸壞腦係會有精神病,比普通精神病人更難醫……

您唔會明架啦 !
飛影 發表於 2012-11-29 21:26:55

佢係講時機呀,時機幾時來係冇得準備……你講既係自我裝備係唔係?

吸毒吸壞腦係會有精神病,比普通精神病人更難醫……
sum_summer 發表於 2012-11-29 21:33:30

毒癮淺絕對有得醫

我覺得性格固然決定一個人命運,但有時運氣嘅配合先可以成就到一個人嘅成功!
300 字節以內
不支持自定義 Discuz! 代碼

毒癮淺絕對有得醫
vasto 發表於 2012-11-29 21:39:27

淺係有得醫,但係好多吸食毒品一段時間先比屋企人發現呢!

淺係有得醫,但係好多吸食毒品一段時間先比屋企人發現呢!
sum_summer 發表於 2012-11-29 21:44:06

哩d先死,所以要多留意屋企d細路

哩d先死,所以要多留意屋企d細路
vasto 發表於 2012-11-29 21:48:44

我記得樂富有單新聞,係個年青人狂性大發,羅刀亂斬,最後比差人開槍射死……都係同吸毒有關………

我記得樂富有單新聞,係個年青人狂性大發,羅刀亂斬,最後比差人開槍射死……都係同吸毒有關………
sum_summer 發表於 2012-11-29 21:56:20

咁恐佈!

咁恐佈!
vasto 發表於 2012-11-29 21:58:56

真係好恐怖,諗起都驚………

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖