香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 康樂園 » 其他 » 【估中有你著數】
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

收到料就咁快估 食腦喎
yee 發表於 2014-08-04 22:14:47 原文

山埃料
分享 分享 讚好人數:1查看名單

山埃料
c7 發表於 2014-08-04 23:22:45 原文
易估就..我自己估咗啦, 500個金幣喎..

或者..認識RU1738車主 都可能有啲機..
如果唔係google衛星定位..都未必幫到你啦...
或者你去搵香港所有地盤..門口噴咗果幾隻字做"目標"
就可能有機啦

睇落又幾似..大角咀..咁喎
遊歷過旅途 等一天終老
生老病死 一起細數
分享 分享 讚好人數:0查看名單

易估就..我自己估咗啦, 500個金幣喎..
或者..認識RU1738車主 都可能有啲機..
如果唔係google衛星定位..都...
yee 發表於 2014-08-05 12:16:00 原文

隨緣啦   你唔係估詩歌舞街丫!
開頭我都想估詩歌舞街唔多似

詩歌舞街兩邊出口唔似!中間荔枝角道入楓樹入口都唔似

隨緣啦   你唔係估詩歌舞街丫!
開頭我都想估詩歌舞街唔多似
c7 發表於 2014-08-05 12:27:37 原文
你記得.."如果有一日"你估中咗就單聲我知因為你有打不死精神我潛水就最叻
遊歷過旅途 等一天終老
生老病死 一起細數

回應 #15 yee

他有打不死永不放棄精神 我們就喜歡潛水

圖中街名
Tay 發表於 2014-08-01 04:53:13 原文

筲萁灣道~

回應 #13 c7

加油  你有打不死永不放棄精神 我們就喜歡潛水

東大街?
c7 發表於 2014-08-04 22:05 原文
強人是你,能飛天遁地。
如敗倒 再掙起,
永沒言死,才是C7的真理。

保守你的心勝過保守一切,因為一生的果效,是由心發出。

啱啱開工影嘅!本帖最後由 Tay 於 2014-08-06 02:49:20 編輯
抱歉! 你無權閱覽或下載此留言的上傳圖片或文件。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁。

保守你的心勝過保守一切,因為一生的果效,是由心發出。

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖