香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 資訊站 » 港澳新聞 » 保险经理涉车震姦印佣
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

請容許我講粗口
我平時唔係甘的
FaFa@啟晴 發表於 2013-11-05 16:46:53

還我河山 復我熊國
分享 分享 讚好人數:0查看名單

请容许我讲粗口
我平时唔係甘的
FaFa@启晴 发表於 2013-11-05 16:46:53

粗口絕對適合這類禽獸,請用潮語la
分享 分享 讚好人數:1查看名單

回應 #7 lomeion

請容許我說句"呢啲正一卜雞杏加橙"。
雖然有有被警告的危險,但我實在忍唔x著

回应  lomeion
请容许我说句"呢啲正一卜鸡杏加橙"。
虽然有有被警告的危险,但我实在忍唔x着 ...
FaFa@启晴 发表於 2013-11-05 16:53:09

我個人認為冇問題 ”卜雞杏加橙” 只是餸菜的名字! 本帖最後由 lomeion 於 2013-11-05 16:59:14 編輯
分享 分享 讚好人數:2查看名單

我個人認為冇問題 ”卜雞杏加橙” 只是餸菜的名字!
lomeion 發表於 2013-11-05 16:58:15

今晚加料。

今晚加料。
FaFa@启晴 发表於 2013-11-05 17:05:05

但是這個菜式唔好食,會令你作嘔兼反胃,
我建議倒落堆田區!

但是這個菜式唔好食,會令你作嘔兼反胃,
我建議倒落堆田區!
lomeion 發表於 2013-11-05 17:18:29

我係話個扒佳今晚加料,正人食屎夠

sorry, 今日真係好粗 本帖最後由 FaFa@啟晴 於 2013-11-05 17:20:03 編輯

我係话个扒佳今晚加料,正人食屎够
sorry, 今日真係好粗
FaFa@启晴 发表於 2013-11-05 17:19:51

每個人都有慾念,咸濕不是罪,但人格下流就是死罪,
呢類正一衣冠禽獸!
分享 分享 讚好人數:2查看名單

妳同fafa啲對話好好笑...

潮語係咪: boo la mo hom ka chan 呀...

妳同fafa啲对话好好笑...
潮语係咪: boo la mo hom ka chan 呀...
mogee88 发表於 2013-11-05 20:22:35

我唸多些子彈掛

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖