香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 市區公屋 » 牛頭角上邨 » 牛上常富2房單位6月19日開始裝修(會係8月8日入伙啦)
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

原帖由 wunbb 於 2009-6-21 17:48 發表

如果系星期六, 有沒有開工, 如果有 的話, 到時下午放工過來 look look >>>>>>>>

我mum尋日上過去..原來星期日佢地都開工...
尋日係間哂d房,同再搬d吸咀,窗台扶手,沖涼邊個d雲石黎...
相我未影..今晚會再上去睇..
分享 分享 讚好人數:0查看名單

快D去睇定傢私

回應 11# kiki630 的帖子
好快手,  可能你個系示範單位

辛苦晒
好多謝你同我地分享呀

原帖由 kiki630 於 2009-6-22 17:19 發表

我mum尋日上過去..原來星期日佢地都開工...
尋日係間哂d房,同再搬d吸咀,窗台扶手,沖涼邊個d雲石黎...
相我未影..今晚會再上去睇.. ...

未有新進展呀 ???

kiki, 我 pm 佐你, 請回復 ,  tks

原帖由 wunbb 於 2009-6-24 12:15 發表

未有新進展呀 ???

kiki, 我 pm 佐你, 請回復 ,  tks  

呢家都係間左房,,新牆批左少少灰,,
其他野就冇咩點郁過...D相太大張..我未得閒UPLOAD..WEEKEND我會一次過UPLOAD..
今日就送左一車抽氣扇上黎..我唸係FOR埋其他單位既抽氣扇...
新房門都送左黎..放係廚房...
地磚,吸咀,廚櫃仲未開始整...呢幾日都係要吹乾鄗間既磚牆...

我媽咪度都裝修緊幾日啦, 同kiki630都差唔多日子開始, 希望快d起貨啦!

原帖由 kiki630 於 2009-6-25 23:26 發表

呢家都係間左房,,新牆批左少少灰,,
其他野就冇咩點郁過...D相太大張..我未得閒UPLOAD..WEEKEND我會一次過UPLOAD..
今日就送左一車抽氣扇上黎..我唸係FOR埋其他單位既抽氣扇...
新房門都送左黎..放係廚房...
地磚, ...

我既磚牆等咗2星期都未乾 ...

原帖由 屋村惡霸 於 2009-6-26 15:24 發表
我媽咪度都裝修緊幾日啦, 同kiki630都差唔多日子開始, 希望快d起貨啦!

有沒有相睇 , 裝修幾多錢 ???

原帖由 wally 於 2009-6-26 15:39 發表

我既磚牆等咗2星期都未乾 ...

咁耐?????咁等乾既個2個星期間有冇做其他裝修上既野?

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖