香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 市區公屋 » 唉, 樓上好賤格
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

回應 #39 晴先生
G13055 擴3
分享 分享 讚好人數:0查看名單

安隔音天花可改善!
每日報管理處,講上面有人大叫,怕發生事,叫人上去睇睇,你都是關心人!
我對面樓...
晴先生 發表於 2016-12-21 01:07:20 原文

管理處會唔會以為我玩野? 我都有諗過依個方法架, 不過驚管理處聽到我電話唔做野
屋邨你住哪一座

反擊神器, 嘈到佢要搬屋
stanleychan1965 發表於 2016-12-20 20:56:48 原文

有諗過買, 但驚整爛天花板
屋邨你住哪一座

安隔音天花可改善!
每日報管理處,講上面有人大叫,怕發生事,叫人上去睇睇,你都是關心人!
我對面樓...
晴先生 發表於 2016-12-21 01:07:20 原文

會破門????
屋邨你住哪一座

正PK!直接CALL-999差佬上門
heihei0909 發表於 2016-12-21 10:13:06 原文

話說我昨晚 10點幾打去管理處, 跟住佢丟左D野係我房樓上位置嘛, 好很大聲, 我忍唔住報左警啦, 個警察打來問我上面點嘈, 我話成日有人用D野敲個地, 每日4點幾開始間斷咁敲, 成日好大力DUM 地, 佢話會上去睇下有咩幫到我, 但無登記我資料, 唔知依家D程序係咪咁簡單既呢? 我以前報警 , 個警察要抄我ID
屋邨你住哪一座

唔系同你講笑
佢玩野 你就同佢玩  
買元寶蠟燭香
上去 當面求佢 拜佢 求你靜啲 拜你
你日日勁跑 我就日...
公屋租客 發表於 2016-12-20 22:22:53 原文

咦, 依個方法唔錯喎
屋邨你住哪一座

我覺得樓主應該教下佢地父母多D帶小孩去公園玩囉!
9394 發表於 2016-12-21 10:07:36 原文

我有理由相信, 佢老母係叫D 女特登跑來跑去
屋邨你住哪一座

安隔音天花可改善!
我對面樓...

謝謝, 都係好方法來, 昨晚報過警, 如果無改善, 隔幾日就會試下咁講
屋邨你住哪一座

回應 #19 stanleychan1965

呢個要收藏,認真,好正
安達邨=兄弟邨?

i like it

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖