香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 市區公屋 » 牛頭角上邨 » 牛上常富2房單位6月19日開始裝修(會係8月8日入伙啦)
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...7...12
支持鍵盤翻頁

原帖由 wunbb 於 2009-7-9 20:38 發表
個調味架 要不要加錢 ???

我唔知個味架幾錢架BOR..
個味架係套餐內包括埋既廚櫃之一,原本係兩個既.....我減少左一個我都冇要求退返錢俾我TIM啦..
分享 分享 讚好人數:0查看名單

原帖由 Celia 於 2009-7-9 18:40 發表
kiki
可唔可以pm 我你個cf?? thanks

我CF係承建商黎架...

原帖由 kiki630 於 2009-7-9 23:22 發表

我唔知個味架幾錢架BOR..
個味架係套餐內包括埋既廚櫃之一,原本係兩個既.....我減少左一個我都冇要求退返錢俾我TIM啦..

甘你個廚柜上吊柜有幾長 - 吾包味架

原帖由 wunbb 於 2009-7-10 09:59 發表

甘你個廚柜上吊柜有幾長 - 吾包味架

個吊櫃有4呎半長...
係包埋4呎半既味架,有兩個味架..
不過我只要一個..

原帖由 kiki630 於 2009-7-10 12:55 發表

個吊櫃有4呎半長...
係包埋4呎半既味架,有兩個味架..
不過我只要一個..

甘味架長度/ 吊柜門長度 ????
吾該

原帖由 wunbb 於 2009-7-10 15:32 發表

甘味架長度/ 吊柜門長度 ????
吾該

ER...我只係知廚櫃打橫係4呎半..2個味架加埋都係一樣4呎半
至於打直度我就唔太知..不過SIZE都係一般咁做..

原帖由 kiki630 於 2009-7-9 23:23 發表

我CF係承建商黎架...

邊間? thanks

原帖由 kiki630 於 2009-7-10 16:09 發表

ER...我只係知廚櫃打橫係4呎半..2個味架加埋都係一樣4呎半
至於打直度我就唔太知..不過SIZE都係一般咁做..

你做味架好的, 出面五金個的都幾貴下

原帖由 wunbb 於 2009-7-12 10:05 發表

你做味架好的, 出面五金個的都幾貴下

唉..我阿mum鐘意掛野...d交剪呀...獲剷呀,大湯殼呀,even獲佢都鐘意掛起..=_=
我都知五金架係唔平..不過都唔係買好多個既..廚房..都係俾返mum話事..

回應 69# kiki630 的帖子
kiki , 你見不見有好多人裝佐 T 通  , 我聽人說,
不過走時好曬, 沒有抬頭望.

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...7...12
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖