香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 公屋申請 » 市區4人 » 蘇屋大散水
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...6
支持鍵盤翻頁

蘇屋大散水
個個都話等蘇屋,其實蘇屋今次都唔知清唔清得哂之前嘅水份。因為安泰正常計數無可能去到1286,即係好多水份同未計第二三次嘅水仲係度排緊。  我號碼應該波皮都掂唔到
市四 1290...........
11月1號  s3 ........
11月1號  s4.........
11月6號吃興民超級骨,拒絕
分享 分享 讚好人數:0查看名單

若咁跟no.去就無水份喇!房署話平均排4.5年上樓有無水份?
G12833(市4)
19/09/2018 漁灣邨低低層(拒絕)
20/10/2018 蘇屋邨(接受)
分享 分享 讚好人數:1查看名單

排咗六、七年,咩水份都揸干啦
G129

個個都話等蘇屋,其實蘇屋今次都唔知清唔清得哂之前嘅水份。因為安泰正常計數無可能去到1286,即係好多水份...
sunlion02 發表於 2018-04-27 20:14:19 原文

G1252-G1261=散貨(2-3次) 100% (5月頭-6月頭有一堆滿東號)

G126X-G1272    70%-80%中

G1273-G128      50-60%(夠貨5難)

G129....................真係.......

留意 G1261-G129 內一定有一大部份其他區+其他暫停號...(因為今次一跳上到G128)

又泥

未計白田數字。。。。

未計白田數字。。。。
babeshu 發表於 2018-04-27 20:47:31 原文

仲有調遷 本帖最後由 CC030 於 2018-04-27 20:48:50 編輯

又泥
傻D5傻D 發表於 2018-04-27 20:40:35 原文

陸續有黎...骨期 永無寧日
分享 分享 讚好人數:1查看名單

若咁跟no.去就無水份喇!房署話平均排4.5年上樓有無水份?
rocky.. 發表於 2018-04-27 20:21:31 原文

緊係無水份啦,有到俾佢吹走哂。   4.5吹水咩,呢度排五年已經叫神積

排咗六、七年,咩水份都揸干啦
cheungshing01 發表於 2018-04-27 20:26:07 原文

六七年先起起步

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...6
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖