香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 市區公屋 » 安泰邨 » 邊間電訊的訊號最好?
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

邊間電訊的訊號最好?
請問間電訊手機和寬頻的訊號最好 ???
分享 分享 讚好人數:0查看名單

請問間電訊手機和寬頻的訊號最好 ???
Satodw1960 發表於 2018-06-11 14:39:10 原文

邊間好我唔知, 我依家用緊PXXW 500M, 每月188元。
但是上周3我收匙在UG層有HXC优惠, 簽3年約1000M 每月109, 送一個光纖router, 及24個月MYTV Super, 只要光纖寬頻1000M, 每月89元
分享 分享 讚好人數:1查看名單

邊間好我唔知, 我依家用緊PXXW 500M, 每月188元。
但是上周3我收匙在UG層有HXC优惠, 簽3年約1000M 每月10...
orchunhung 發表於 2018-06-11 15:19:10 原文

好抵喎
G1317-市4

但是上周3我收匙在UG層有HXC优惠, 簽3年約1000M 每月10...
orchunhung 發表於 2018-06-11 15:19:10 原文

good deal, 家陣1000M都喺basic,
哩啲plan一定只有越嚟越有競爭性
我舊年renew PCC 同你都差唔多
若果宜定再renew估計一定更有競爭性

good deal, 家陣1000M都喺basic,
哩啲plan一定只有越嚟越有競爭性
我舊年renew PCC 同你都差唔多
若果宜...
chanster 發表於 2018-06-11 15:54:20 原文

我個合約重有17個月, 如果搬的話要俾費用680元, 幸好我舊地方還會用, 所以續約時一定要預好時間。依家D服務供應商先用优惠搶市場, 等合約完咗再加價

我個合約重有17個月, 如果搬的話要俾費用680元, 幸好我舊地方還會用, 所以續約時一定要預好時間。依家D服...
orchunhung 發表於 2018-06-11 16:14:10 原文

喺咖, 先搶地盤, 講佔有率
我同樣舊地方都白嘥咗幾個月, 新地方要入伙冇得計

唔該哂

大媽吾好隨地屙屎。屙完屎要抆屎。 香港太多人。大陸佬  大媽吾好黎喇

用ing HKBN 500M 好快, 夠用

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖