香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 市區公屋 » 海盈邨 » 海盈日子問題+特快日子問題
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...9
支持鍵盤翻頁

海盈日子問題+特快日子問題
海盈今日會議唔知結果會點 拿拿林同阿媽去埋樂富交特快 年年都無去 今年又結果點

另外,

只計到 2,6,9號是但一日派信第一日

如果係延遲兩星期就必係9號出信20號辦事處

若不是就2號出信13號辦事處,6號出信就15,17號去辦事處

**今日希望楊議員可以問到第一日去辦事處日or派信日在 同派幾日

因為派幾日都幾重要本帖最後由 CC030 於 2018-07-26 09:01:31 編輯
分享 分享 讚好人數:2查看名單

話時話點解我今年無特快封信
市四 1290...........
11月1號  s3 ........
11月1號  s4.........
11月6號吃興民超級骨,拒絕
分享 分享 讚好人數:0查看名單

sunlion02 發表於 2018-07-26 09:08:45 原文

我前日去樂富囉完 尋日收信

咁特別
我前日去樂富囉完 尋日收信
CC030 發表於 2018-07-26 09:09:44 原文

自己攞
市四 1290...........
11月1號  s3 ........
11月1號  s4.........
11月6號吃興民超級骨,拒絕
分享 分享 讚好人數:1查看名單

咁特別
自己攞
sunlion02 發表於 2018-07-26 09:11:50 原文

佢年年都無比我架

還未S2,無得玩。
G129
分享 分享 讚好人數:1查看名單

sunlion02 發表於 2018-07-26 09:08:45 原文

我參加咗2年特快 , 但結果都抽唔中 , 舊年無再參加 , 今年就無寄信俾我了
G1305XXX  6/2012,市2
30/1/2018見主任
11/5轉S2,14/5轉S3,15/5轉S4
18/5派啟業邨啟裕樓(問題單位,拒絕)
7/6 歸隊轉S2,30/8轉S3,4/9轉S4
5/9收信派海盈邨盈輝樓低層

回應 #1 CC030
海盈今日會議係咩黎?
G1314 市2    12/2017 (S1)  3/2018 (提出上訴申請)
                   4/2018 (S2)   5/2018 (轉市2)  29/9 (S3)  3/10 (S4)   8/10派骨拒絕  13/10/18 (顯示拒絕)
                  20/10/18(S2)

回應 #8 marykayphoebe
星期四開區議會
終於安居海盈,祝各位早日上樓安居樂業!感恩~
分享 分享 讚好人數:2查看名單

回應 #9 bb_love_dd1314
以為召開特別會議
G1314 市2    12/2017 (S1)  3/2018 (提出上訴申請)
                   4/2018 (S2)   5/2018 (轉市2)  29/9 (S3)  3/10 (S4)   8/10派骨拒絕  13/10/18 (顯示拒絕)
                  20/10/18(S2)

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...9
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖