香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 公屋申請 » 擴市2人 » 情緒就黎爆煲…
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...11
支持鍵盤翻頁
含上傳圖片/文件之留言 只顯示含上傳圖片/文件之留言

情緒就黎爆煲…
唉…望出窗睇見山上公屋有乜辦法唔焦急人地就安居樂業我就唔知捱到幾時先合格…我捱完隔離大廈拆樓而家又起樓仲要起到貼一貼想透啖氣都無…希望派到滿東既谷友好好珍惜今次配房…我個人鐘意環境靜但滿東偏偏無我份…(純呻,不喜勿插…我怕痛)
抱歉! 你無權閱覽或下載此留言的上傳圖片或文件。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁。
2011年11月 收藍卡非長者一人申請 (U-028)
2013年唔記得咗幾月加名~~轉擴2 2013/03(G1324-G1326)
S1:29-05-2018 / 收信:20-06-2018 / 審查:28-06-2018
S2:13-08-2018
S3:16-08-2018
S4:21-08-2018…23-08-2018正式收信派低中層滿和樓,接受配房
S5:15-12-2018…正式結束輪候
分享 分享 讚好人數:3查看名單

一日未派一日都有份,唔好認到咁灰.可能聽晚轉呢
2012/12月申請       2013年2月藍咭        [G1323XXXX 擴2]
S1:15-05-2018 / 收信:20-06-2018 / 審查:28-06-2018
S2:02-08-2018     S3:08-08-2018      S4:16-08-2018
分享 分享 讚好人數:1查看名單

冷靜冷靜,好快派到你。
分享 分享 讚好人數:0查看名單

G1344~G1346 (2014/02) (市3) ➡️(新3)
- 16/04/2019 S2、08/05/2021 S4、12/05/2021首派 順安邨❌
- 25/07/2021 二派S4、28/07/2021 二派彩虹邨❌
- 11/08/2021 S2 、2021特快號碼: P00035X(20/09特快畢業)

冷靜冷靜,好快派到你。
Kareny123 發表於 2018-08-06 08:46:13 原文
唉,隔離地盤日日係度揼揼好難冷靜… 而家又唔係成日有工開…
2013年唔記得咗幾月加名~~轉擴2 2013/03(G1324-G1326)
S1:29-05-2018 / 收信:20-06-2018 / 審查:28-06-2018
S4:21-08-2018…23-08-2018正式收信派低中層滿和樓,接受配房

你都審查左,算係好好 我轉左s1到依家成個月都冇期審 所以我都吾知東涌同石門有冇我份
G1318 新四

你都審查左,算係好好 我轉左s1到依家成個月都冇期審 所以我都吾知東涌同石門有冇我份
Puichan2019 發表於 2018-08-06 08:50:45 原文

堅快到你…而家狂郁擴345

回應 #5 Wing1123
不如去圖書館睇下書,又有冷氣嘆,又可以充實自己。
分享 分享 讚好人數:1查看名單

回應  Wing1123
不如去圖書館睇下書,又有冷氣嘆,又可以充實自己。
Kareny123 發表於 2018-08-06 08:57:02 原文
睇字我會眼瞓 ,通常都係去釣魚跑步…

我S1轉S2時,都等成二個多月啦!
面對握手樓盘,最好閂窗拉布簾,免眼冤。

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...11
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖