香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 公屋申請 » 特快計劃 » 10月10號 去選特快單位
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...3
支持鍵盤翻頁

10月10號 去選特快單位
應該唔去多  上網睇過 得2人單人多  4人多數死過人既
2012年9月  籃卡  2016年4月 由擴3轉擴4    G13128xx  2017年特快 6466    2018年8月7號見主任  9月5 號s2
分享 分享 讚好人數:0查看名單

好野已經比人簡晒  

好野已經比人簡晒  
206 發表於 2018-10-04 12:24:17 原文
係囉    希望滿東快啲派第二輪好過
2012年9月  籃卡  2016年4月 由擴3轉擴4    G13128xx  2017年特快 6466    2018年8月7號見主任  9月5 號s2

市4 G1321

請問你今年特快號碼係幾多?
擴五 G1311xxx
2019年3月底 派滿東高層,已拒絶
16/5/2019 派青衣長亨邨,已接受配房
特快: 17年PO70XX>18年PO19XX

我都係10月10日 09:15去揀特快,但我唔去了,餘下多數2-3人,一係就死過人,我有小朋友所以唔想揀死過人嘅,同埋我個號碼應該就派屋了,所以同老公商量過唔去揀特快了。就大家快啲得到心水屋啦!
12年7月收到藍卡
G13095xx   擴3轉市3
Step1   26/11/2016
Step2   16/03/2017、04/01/2018
02/10/2018特快轉字~~10/10/2018 09:30特快揀樓
Step3   04/12/2017、04/10/2018
Step4   05/12/2017、08/10/2018
(09-12-2017收信派迎喜高層,11-12-2017打電話拒絕)
(19-12-2017轉拒絕字,21-02-2018網上申請轉市3、23/02轉了市3)
(11-10-2018收信派蘇屋邨2期荷花中層)
Step5    18/02收信 26/02/2019 11:30取匙

我都係10月10日 09:15去揀特快,但我唔去了,餘下多數2-3人,一係就死過人,我有小朋友所以唔想揀死過人嘅...
朗朗媽咪 發表於 2018-10-04 12:48:11 原文
我都係10月10去, 得返D死人樓

請問你哋特快號碼幾多
13134  市3
先後拒絕雙東
17/10  S3
期待蘇屋

我都想知,請問你地特快no幾多號
G1316,2012/10月開始等,2018/5由擴5,轉市5

回應 #1 Mattchong
我在2015年12月發藍咭G13827xx。曾申請特快编配,都冇回覆。

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...3
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖