香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 資訊站 » 港澳新聞 » 教育界遊行記者會 8.17「守護下一代 為良知發聲」
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

教育界遊行記者會 8.17「守護下一代 為良知發聲」
https://www.youtube.com/watch?v=_xwV6a8yY1k
分享 分享 讚好人數:0查看名單

是否要向香港警察道歉?醫生證明靚女被自已豬隊友暴徒彈珠所傷,不是你地講的布袋彈。
分享 分享 讚好人數:2查看名單

G1248 擴3

是否要向香港警察道歉?醫生證明靚女被自已豬隊友暴徒彈珠所傷,不是你地講的布袋彈。
cycream 發表於 2019-08-16 19:09:13 原文
又指鹿為馬,邊果醫生證明傷者被其他示威者彈珠所傷?

又想歪曲事實、轉移視線!
正如抗爭嘅起因喺反送中,之後企圖想屈成港獨!
分享 分享 讚好人數:1查看名單

正如抗爭嘅起因喺反送中...
wcmcw 發表於 2019-08-17 05:17:15 原文
人在做,天在看。

良知……唔係咁多人有

正如抗爭嘅起因喺反送中...
wcmcw 發表於 2019-08-17 05:17:15 原文
甘又邊個醫生證明是布袋彈所傷?自己也是指鹿為馬
完美畢業

甘又邊個醫生證明是布袋彈所傷?自己也是指鹿為馬
ben2018 發表於 2019-08-17 08:54:54 原文
唔好歪曲我嘅質疑!
我冇話邊個醫生證明喺布袋彈所傷,
我祗係質疑嗰位已離開前線嘅醫生,憑什麼一口咬定係彈珠所傷?

唔好歪曲我嘅質疑!
我冇話邊個醫生證明喺布袋彈所傷,
我祗係質疑嗰位已離開前線嘅醫生,憑什麼一口咬定...
wcmcw 發表於 2019-08-18 03:35:34 原文
反正一天事主沒有親身拿報告驗證,仼何猜測都不成立
完美畢業
分享 分享 讚好人數:3查看名單

反正一天事主沒有親身拿報告驗證,仼何猜測都不成立
ben2018 發表於 2019-08-18 11:14:31 原文
其實佢未明指鹿爲馬乜嘢意思 老師無教好佢地基本知識淨係講自由民主中意做乜講乜都可以,毫無底線。指鹿爲馬形容今次爆眼事件爭議非常不當,其實應用癲倒黑白或瞒天過海留一手,黄絲癲倒黑白自已人射自已人又賴警察,跟住又瞒天過海偷偷地裝個布袋彈企圖欺騙全香港人,明明傷者有醫生報告出又留有一手故意不公佈,想將事件炒成既成事實。

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
十分抱歉!本帖子已被關閉。

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖