香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 市區公屋 » 油麗邨 » 今日五點幾有看更上黎噤門鐘!!
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...12
支持鍵盤翻頁

今日五點幾有看更上黎噤門鐘!!
佢話佢係房署,要入黎睇下個廚房喎,唔知有冇噤你地個鐘呢?
我係住卓麗架!本帖最後由 mikemike1105 於 2012-3-8 11:08:33 編輯
分享 分享 讚好人數:0查看名單

他有沒有講甚麼原因要看你的廚房,你的廚房門有沒有掉咗或改動過其他野,可能有時是比較八的隔離左右、管理員投訴。

上次我廁所水制壞左, 揾佢地整, 整好後, 佢地都走去廚房睇

回應 1# mikemike1105

咁你有冇比佢地入屋睇

回應 4# 小屁
冇比佢入黎呀,我話唔方便呀!!
分享 分享 讚好人數:1查看名單

回應  小屁
冇比佢入黎呀,我話唔方便呀!!
mikemike1105 發表於 2012-3-7 19:56:01

係看更阿姐阿叔定係後生d架??
100 字節以內
不支持自定義 Discuz! 代碼

回應 2# amythepooh

冇呀,佢剩係話要入黎睇下個廚房!!
我見到仲有個大叔噤我隔離單位個門鐘!本帖最後由 mikemike1105 於 2012-3-8 11:10:13 編輯

回應 6# christmas222

一個阿姐一個阿叔,應該系看更黎嘅!!本帖最後由 mikemike1105 於 2012-3-8 11:11:19 編輯

回應  christmas222

一個阿姐一個男人,應該系看更黎嘅!!
mikemike1105 發表於 2012-3-7 20:06:25

我上個禮拜五點幾, 又係一個看更阿姐同一個阿叔行孖咇, 佢地兩個渣住張紙係度唔知登記d咩, 果日我就係岩岩整地板, 開晒大門, 仲係門口出面界木板, 佢地企係門口望幾望, 我專登走出去同佢講, 我陣間會掃番出面地方, 佢地仲好好人叫我慢慢整, 走左之後佢又行番轉頭同我講" 如果你有細件裝修既垃圾, 可以放係LIFT口個竹籮就得架喇........"

照我估計係佢地每日轉更前會巡樓一次....登記下邊度有垃圾, 要跟進
但係如果佢地專登入你屋企睇, 好似有古惑甘喎...........我果日打開晒門佢地都唔入黎睇, (我個廚櫃果時已經整左, 灶頭都折埋, 如果佢地要入黎, 我都會話唔方便)
100 字節以內
不支持自定義 Discuz! 代碼

回應 9# christmas222

本來我都唔想開門,但果個阿姐喺度狂噤鐘,
我以為有咩事所以咪開門囉!!!

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...12
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖