香港公營房屋討論區
主頁 » 資助出售房屋 » 居者有其屋 » 雍明苑 » 房委會幾時公佈話雍明苑可以正式開始入伙收鎖匙?
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...5
支持鍵盤翻頁

房委會幾時公佈話雍明苑可以正式開始入伙收鎖匙?
雍明苑有冇業主攞咗信兼約咗管理處攞鎖匙收樓呢?

房署無乜資訊!
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應 #1 rickyloh

入伙當天會係fb發帖
希望大家可以早日安居樂業
9年白田居民,少有的熱愛探討公屋,不定時上載新公屋資料同資訊
預計出帖內容:不專業預測!
分享 分享 讚好人數:2查看名單

朋友至电我,已安排14号星期六到雍明苑管理處辨取匙手續 ?本留言最後由 wtk7213 於 2020-11-04 14:54:30 編輯
分享 分享 讚好人數:3查看名單

朋友至电我,已安排14号星期六到雍明苑管理處辨取匙手續 ?
wtk7213 發表於 2020-11-04 14:54:19 原文
你朋友打得通個電話?

我打幾十次都冇人聽

你朋友打得通個電話?
我打幾十次都冇人聽
林偉樂 發表於 2020-11-04 14:58:24 原文
努力打,朋友是先同管理處接觸,而12号才上律師樓辦取匙文件。

回應 #5 wtk7213

真唔真?冇人聽電話☎️本留言最後由 rickyloh 於 2020-11-04 15:27:25 編輯

第一批係今日開始拎收樓信,聽日5/11正式拎匙。
電話係長期打唔通,要好好彩先打得入!
分享 分享 讚好人數:1查看名單

第一批係今日開始拎收樓信,聽日5/11正式拎匙。
電話係長期打唔通,要好好彩先打得入!
henryhkl 發表於 2020-11-04 15:21:28 原文
呢一刻打電話同買六合彩一樣, 要好好彩先得

你朋友打得通個電話?
我打幾十次都冇人聽
林偉樂 發表於 2020-11-04 14:58:24 原文
加油,我打左差唔多60次,打得通
分享 分享 讚好人數:2查看名單

加油,我打左差唔多60次,打得通
ysyyau123 發表於 2020-11-04 15:30:03 原文
多謝鼓勵, 我會不停嘗試

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...5
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖