香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 市區公屋 » 彩盈邨 » +2 衰野知多d~~
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁
含上傳圖片/文件之留言 只顯示含上傳圖片/文件之留言

+2 衰野知多d~~
希望大家可以正面提出+2 d 不善之處, 即係+2 有咩職責範圍要做, 但又做唔到, 唔妥善ge地方, 希望大家可以反映下 ~~ 至於反面ge 野, 例如假冒房署,  擅闖民區果d 不法野, 如果大家身同感受, 都歡迎係到發洩下.
如果大家有咩意見請盡量提出. 如果可以, 請提供相片作實, 感恩!   (卓卓話齋, 唔岩就要插 hehe)

例如 :
人人都可以自出自入大廈, 保安鬆懈 等
煙民係禁煙區內吸煙, 無王管
大閘門壞左咁耐都冇人整, 閘門大開, 不設防
ღ 長崎涼美
分享 分享 讚好人數:0查看名單

HKBN 100MB寬頻喎~ 30都冇呀!!!

原帖由 kenny 於 2008-10-19 23:09 發表
呢單算吾算??

http://cyclub.happyhongkong.com/viewthread.php?tid=2909&extra=&page=1

算~~ 多謝有心人舉報
ღ 長崎涼美

原帖由 ☆水☆ 於 2008-10-19 21:15 發表
希望大家可以正面提出+2 d 不善之處, 即係+2 有咩職責範圍要做, 但又做唔到, 唔妥善ge地方, 希望大家可以反映下 ~~ 至於反面ge 野, 例如假冒房署,  擅闖民區果d 不法野, 如果大家身同感受, 都歡迎係到發洩下.
如果大 ...

下一世要做隻有人o錫的貓! 唔憂柴!唔憂米!唔憂食!唔憂訓!

原帖由 ☆水☆ 於 2008-10-19 21:15 發表
如果大 ...

好提議!!
好像每層還沒有垃圾桶..

原帖由 chrishung 於 2008-10-20 06:52 發表

好提議!!
好像每層還沒有垃圾桶..

好...唔該chris ge舉報  
ღ 長崎涼美

縮水垃圾袋啲垃圾袋好薄吓,好多時要打孖一齊用,(唔環保)........記得以前住嘅公屋邨好似冇咁薄

原帖由 lok2244 於 2008-10-20 18:03 發表

呢單算唔算
仲有..縮水垃圾袋啲垃圾袋好薄吓,好多時要打孖一齊用,(唔環保)........記得以前住嘅公屋邨好似冇咁薄

算d唔算d ...哈哈...多謝記者lok報料
我遲d 會整wor 勁野佢地啖~~
ღ 長崎涼美

咁呢個呢??

經常性有訪問員, 寬頻Sales 高清電視機頂盒Sales等上門禁鐘, 一日禁幾次.... 都唔知邊D係真, 邊D係假...

原帖由 Annie妹妹 於 2008-10-20 19:48 發表
咁呢個呢??

經常性有訪問員, 寬頻Sales 高清電視機頂盒Sales等上門禁鐘, 一日禁幾次.... 都唔知邊D係真, 邊D係假...

WA....一日幾次咁離譜加架!!! 真係唔知佢地點做野....
ღ 長崎涼美

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖