香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 圖片閣 » 生活點滴 » 中電夏日嘉年華 IC見面禮 - 花絮
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...9
支持鍵盤翻頁
含上傳圖片/文件之留言 只顯示含上傳圖片/文件之留言

中電夏日嘉年華 IC見面禮 - 花絮
有幸今日可以參加中電夏日嘉年華 IC見面禮 , 真係啱哂將要入伙的我所須要 ! 知多咗關於一級能源效用.

今天大哥可謂廚神到, 即席客串下廚手藝, 真係點到你唔服 !

今日出席的會員包括...Vick , Maggie , 彩喜比利, 趙生 , winwinwin , dreaming , Tammay等等
抱歉! 你無權閱覽或下載此留言的上傳圖片或文件。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁。
分享 分享 讚好人數:6查看名單

中電擺咗部新出煮食爐, 啱哂公屋個爐灶位, 唔使頭痛要加高個灶台喇 !

現凡在中電買任可冷氣機都會贈送 KDK 12吋風扇一部 (價值 $568), 優惠期至 9月17日, 大家記得唔好錯過 !
仲有...新入伙即享高達 $800 獎賞, 大家都要留意呀

補充 : 中電員工好有專業及耐心解釋每樣電器功能及效用. 真係多謝哂佢哋

嘻嘻...今日參觀攞咗啲記念品, 正正啱哂我想要嘅中電圍裙 !   本帖最後由 dreaming 於 2012-7-29 11:50:20 編輯
分享 分享 讚好人數:1查看名單

有幸今日可以參加中電夏日嘉年華 IC見面禮 , 真係啱哂將要入伙的我所須要 ! 知多咗關於一級能源效用. ...
dreaming 發表於 2012-7-29 00:12:50

係我多事。我煮嘢都唔係幾好食。本帖最後由 趙生 於 2012-7-29 00:18:35 編輯
性格决定命運,選擇决定人生。
生命就是本錢,命運就是賭注。
分享 分享 讚好人數:0查看名單

係我多事。我煮嘢都唔係幾好食。
趙生 發表於 2012-7-29 00:15:59

點會呢, 睇...今日CYClub 幾有面子

你煮嘢緊係唔係幾好食 , 係好好食

回應 5# dreaming

你當時有冇試食呀 他煮的野點會唔好食呀!個個都想試食他煮的野。

我都補充吓先

趙生出手啦
分享 分享 讚好人數:3查看名單

回應 3# 趙生

有d似總厨抛鑊!勁啊!

我都補充吓先

彩喜比利 發表於 2012-7-29 00:56:40

真係好喇....咁樣睇精彩好多  

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...9
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖