香港公營房屋討論區
主頁 » 消費情報 » 谷氣經歷 » 張X生牙醫
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...3
支持鍵盤翻頁

張X生牙醫
我個細仔因牙肉腫·甘同去睇牙醫話他出知慧牙,因為我覺得個醫生好沒醫得,因我等左好耐都未睇甘我咪出去7-11買野飲,点知護士一見我出門口就叫我仔入去睇.有照x光醫生話去出知慧牙.影嚮牙肉腫‘跟本想騙$
.然後我反到去就比藥收$要$800.我覺得奇怪問護士点解要照X光仲要全部,我問護士:佢只得十六歲甘快出,護士無言·護士5識答打開醫生門我見醫生黑面望住護士.

地址:樂富中心三樓張X生牙醫
不經不覺   已上樓4年了
有自己的安樂窩
超感恩   超開心
分享 分享 讚好人數:1查看名單

回應 1# kitmak

建議妳攞張 X RAY 片去另一間醫務所尋求答案...因為呢個世界實在有太多估不到的人/物..不要胡亂猜測..如果証實個醫生係缺德就告佢...

回應  kitmak

建議妳攞張 X RAY 片去另一間醫務所尋求答案...因為呢個世界實在有太多估不到的人/物.....
FaFa@啟晴 發表於 2012-8-8 15:43:47

Thx你提我,我忙記拿XRAY.我剛打電話問要,醫生答你個小朋友話5要,如果你要反xRAY要出張新的加$300
我個仔話無問過去本帖最後由 kitmak 於 2012-8-8 15:58:44 編輯
有自己的安樂窩
超感恩   超開心

Thx你提我,我忙記拿XRAY.我剛打電話問要,醫生答你個小朋友話5要,如果你要反xRAY要出張新的加$300 ;09...
kitmak 發表於 2012-8-8 15:57:06

甘樣已經可以打去消委會告佢..妳仔係証人..妳同醫務所講..如果証明佢地講大話..一定會追究到底

咁狗要..加三舊水
遊歷過旅途 等一天終老
生老病死 一起細數

照xRAY一次$500藥$300後補xRAY$300
有自己的安樂窩
超感恩   超開心
分享 分享 讚好人數:0查看名單

呀仔打電話比婆婆講,呀婆話你個傻仔牙肉腫熱氣乍,你星期五、六、日過里婆婆到住兩三日公公煲凉茶、同冬瓜湯.正紅豆冰你食甘就無事好反.婆婆仲要同孫講你呀媽甘蠢牙肉腫熱氣帶你去睇牙醫仲要比兩位長老串
有自己的安樂窩
超感恩   超開心

照xRAY一次$500藥$300後補xRAY$300
kitmak 發表於 2012-8-8 17:06:38

佢唔比返 XRAY 妳 ..妳就可以打去消委會投訴佢 29292222

呀仔打電話比婆婆講,呀婆話你個傻仔牙肉腫熱氣乍,你星期五、六、日過里婆婆到住兩三日公公煲凉茶、同冬瓜湯...
kitmak 發表於 2012-8-8 17:18:54
關心則亂嘛

佢唔比返 XRAY 妳 ..妳就可以打去消委會投訴佢  29292222
FaFa@啟晴 發表於 2012-8-8 17:38:31

Thx
有自己的安樂窩
超感恩   超開心

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...3
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖