香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 市區公屋 » 彩盈邨 » 又話盈富今日洗地,乜都無野洗過
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁
含上傳圖片/文件之留言 只顯示含上傳圖片/文件之留言

又話盈富今日洗地,乜都無野洗過
滿心期待+E終於肯做野,點知今晚返到黎我層樓,地下依然塵垢滿地,煙頭垃圾、油漬處處,諗起都火滾!

抱歉! 你無權閱覽或下載此留言的上傳圖片或文件。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁。
在那遙遠的雲南石林曾遇上我的阿詩瑪!my blog:http://hk.myblog.yahoo.com/wtyu21
分享 分享 讚好人數:0查看名單

佢地梗係慳皮, 所以人手不足, 又低估洗地時間,
應該由樓上向下洗, 咁知吾知樓上洗左未?
HKBN 100MB寬頻喎~ 30都冇呀!!!

原帖由 kennyip 於 2008-12-2 10:16 發表

佢地梗係慳皮, 所以人手不足, 又低估洗地時間,
應該由樓上向下洗, 咁知吾知樓上洗左未?

你係唔係想大帝答啫

原帖由 賈定珍 於 2008-12-2 12:33 發表

你係唔係想大帝答啫

係喎~ 大帝高層過大哥喎~~~  

咁要大帝出來答下先得啦~~ 洗左地未呀??
HKBN 100MB寬頻喎~ 30都冇呀!!!

如果大帝個層都未洗, 就有排都未洗到落去啦.

咁有冇街坊知道究竟真係有冇洗過地唧

....................

洗係洗過既,但係比我預期既差囉!

係聞到有好大浸漂白水味,但係地下果D英泥、油漆漬都仲係度!

都唔知佢地真係諗住咁就算呀?定係諗住仲有人入伙裝修,所以唔洗乾淨D!

唔通真係要全橦100%入晒伙先洗咩?

原帖由 灣仔小子 於 2008-12-2 02:21 發表
滿心期待+E終於肯做野,點知今晚返到黎我層樓,地下依然塵垢滿地,煙頭垃圾、油漬處處,諗起都火滾!

咁睇真又無小仔你果層咁差喎!

起碼D磚真係乾淨左,剩係D英泥、油漆漬無起囉!

會唔會真係未洗到落黎呀?

我睇過, 無洗過(就算有都等於無),根本無分別 !
在那遙遠的雲南石林曾遇上我的阿詩瑪!my blog:http://hk.myblog.yahoo.com/wtyu21

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖