香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 聊天室 » 情感世界 » 害左個女
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...4
支持鍵盤翻頁

害左個女
有時見拒回家就鼻敏感,都會好內疚,劏房啲環境好 因為拒係出面係無事嘅!呢度啲空氣真係好差…
分享 分享 讚好人數:0查看名單

有時見拒回家就鼻敏感,都會好內疚,劏房啲環境好 因為拒係出面係無事嘅!呢度啲空氣真係好差…
shunonest 發表於 2012-9-28 01:06:23

無計!盡量開大d窗la,
又時屋企d毛公仔,枕頭,被啊都有關係ga

shunonest 發表於 2012-9-28 01:06:23

我個大仔都係,我住2樓塘樓1D空氣都無,去反到屋企就
他出去或去婆婆家好正常本帖最後由 kitmak 於 2012-9-28 01:34:58 編輯
不經不覺   已上樓4年了
有自己的安樂窩
超感恩   超開心

無計!盡量開大d窗la,
又時屋企d毛公仔,枕頭,被啊都有關係ga
vasto 發表於 2012-9-28 01:22:32

開大窗仲死,下面全是垃圾,塘樓可以養狗‘流浪貓貓仲離譜係窗口周圍飛
有次我99在厨房開左窗,放好條魚凖比煎,隻貓見到咬走佐、本帖最後由 kitmak 於 2012-9-28 01:35:20 編輯
有自己的安樂窩
超感恩   超開心
分享 分享 讚好人數:3查看名單

(出去或去婆家好正常) =一樣!

回應 4# kitmak

我果啲打開窗,就會見倒想成曰通要開冷氣本帖最後由 shunonest 於 2012-9-28 01:40:03 編輯

開大窗仲死,下面全是垃圾,塘樓可以養狗‘流浪貓貓仲離譜係窗口周圍飛
有次我99在厨房開左窗,放好條魚凖比...
kitmak 發表於 2012-9-28 01:34:20

真係無計,拿拿聲快d派到樓,乜問題都解決了
分享 分享 讚好人數:1查看名單

回應  kitmak

我果啲打開窗,就會見倒想成曰通要開冷氣本帖最後由 shunonest 於 2012-9-2...
shunonest 發表於 2012-9-28 01:38:44

我同你一樣打開窗 成日要開行冷氣,前兩個月放假成日係屋企電費要$2000
有自己的安樂窩
超感恩   超開心

真係無計,拿拿聲快d派到樓,乜問題都解決了
vasto 發表於 2012-9-28 01:39:34

我等佐6年仲未有得上高樓大厦
有自己的安樂窩
超感恩   超開心

shunonest 發表於 2012-9-28 01:06

如果可以既, 買個細細地既空氣清新機, 對佢有幫肋
若基督是你的朋友,你便擁有喜樂、安寧與幸福。
When Christ is your friend, you have joy, serenity, happiness.
分享 分享 讚好人數:1查看名單

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...4
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖