香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 市區公屋 » 石硤尾邨 » hkxx夜晚上唔到網(已解決)
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索

hkxx夜晚上唔到網(已解決)
有冇石五住戶都係咁,夜晚連網頁都打唔開,朝早就上到,
打去問又話冇問題,即係點﹖本帖最後由 獵戶座TO 於 2013-2-5 10:31:02 編輯

即係服務差,我都試過打上台仲被人鬧番轉頭,完約就一定唔續!
分享 分享 讚好人數:0查看名單

alexyu 發表於 2013-2-4 12:17:03

我舊屋唔係咁,呢幾日搬屋後就係咁,
我剛續約,如果長期係咁真係慘

舊屋唔係咁  即係一個個地方接收吾同

舊屋唔係咁  即係一個個地方接收吾同
hkhk 發表於 2013-2-4 15:00:26

最死我打去問,佢地話冇問題,呢下先死

alexyu 發表於 2013-2-4 12:17

被人鬧番轉頭?願聞其詳!
祝未上樓朋友早日上心水樓;祝已上樓朋友安居樂業!
如果大家有任何疑問或分享, 建議大家在適當分區建立帖子。

有冇石五住戶都係咁,夜晚連網頁都打唔開,朝早就上到,
打去問又話冇問題,即係點﹖
獵戶座TO 發表於 2013-2-4 11:37:04

你係唔係講hkbn?相信如果係投訴唔怕講名,費是唔會,
我美薈用hkbn冇問題喎,客戶服務方面更加要讚,有禮貌安排又快

昨晚正常返了

被人鬧番轉頭?願聞其詳!
VickYeung 發表於 2013-2-4 19:23:16

未話佢唔熟電腦,搵個熟電腦的人黎,
我都比人罵過

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖