香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 其他 » 牆有裂縫
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索

牆有裂縫
想問下各位街坊
如果牆上有裂縫...有無人知可以點搞ar...
好多地方都愈黎愈大條ar
分享 分享 讚好人數:0查看名單

彈性填縫劑,五金店有得買,最后記得油返油,先唔會發〝毛〞

http://cyclub.happyhongkong.com/viewthread.php?tid=4186

最好都係搵番你個裝修cf幫你執一執啦. 因為冬天收水所以先有裂縫

回應 2# 格古LOK 的帖子
我好驚...聽日發現我房天花板有一撻凸起左ge裂縫...
唔整唔知會唔會遲下成塊跌落黎=.=唔該哂你ar!

回應 3# 賈定珍 的帖子
我個裝修師傅應該會人間蒸發
因為我已經住左幾個月...(本身住左三個月sin比埋尾數佢...)
如果本身無問題...又*試用*左幾個月...
佢應該唔鬼會采我=.=

原帖由 ling_ha 於 2009-2-7 02:38 發表
因為我已經住左幾個月...(本身住左三個月sin比埋尾數佢...)
佢應該唔鬼會采我=.=

咁不負責任

原帖由 ling_ha 於 2009-2-7 02:38 發表
佢應該唔鬼會采我=.=

下 邊個cf 咁衰呀
供佢個名出嚟等大家唔好幫襯

佢應該唔鬼會采我=.=

唔係喎ling_ha, 呢d係師傅要跟嘅手尾, 我都係俾哂尾數&住咗四個月先叫師傅黎執漏架, 所以點都同師傅講咗先

原帖由 盈富街坊 於 2009-3-9 15:09 發表

唔係喎ling_ha, 呢d係師傅要跟嘅手尾, 我都係俾哂尾數&住咗四個月先叫師傅黎執漏架, 所以點都同師傅講咗先

re : 街坊
你係咪幫襯樓下d cf 呀
我個廚櫃都唔得 都要叫佢攪攪 ...

原帖由 debbylyl 於 2009-3-9 16:31 發表

re : 街坊
你係咪幫襯樓下d cf 呀
我個廚櫃都唔得 都要叫佢攪攪 ...

sorry, 我唔係搵承辦商整架, 我係自己喺出面搵裝修師傅整架, 唔好意思幫唔到你

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖