香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 康樂園 » 音樂 » 信自己 -- 杜德偉 & 葉倩文
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...3
支持鍵盤翻頁

信自己 -- 杜德偉 & 葉倩文
今晚開心日子, 要播番首快歌 應下節先  ....... 杜德偉跳舞有型有格 , 很難得歌好舞勁的實力歌手
MV 裏面的舞蹈藝員中, 你哋認得出有邊位嗎 ?  

" 信自己 "

那愛意 悠然而至 永記那次與你偶遇時
碰見妳完全是天意......

情深不必一世相聚 愉快色彩不想刻意地儲起
你會再愛我一次 在美夢之中,
再相聚一次 ......
分享 分享 讚好人數:3查看名單

播多首現場版

分享 分享 讚好人數:4查看名單

我只係睇到現場版 但好精彩
分享 分享 讚好人數:0查看名單

我只係睇到現場版 但好精彩
Anly 發表於 2013-09-19 23:28:59

多謝欣賞
呵...第一,二個 MV 睇唔到 ?

第一個 MV 拍得好黑, 唔夠光, 比較難睇 本帖最後由 dreaming 於 2013-09-20 17:31:59 編輯

回應 #4 dreaming

第一,二個MV手機睇唔到

成日扮michael jackson

成日扮michael jackson
羅曼蒂克 發表於 2013-09-19 23:44:59

係咪嗰時興ga

係咪嗰時興ga
dreaming 發表於 2013-09-19 23:48:58

得佢一個成日扮哈哈

回應  dreaming
    第一,二個MV手機睇唔到
Anly 發表於 2013-09-19 23:41:19

係喎, 我都試咗睇唔到, 因為 " 內容擁有者尚未授與這部影片的行動裝置播放權限 " 無辨法

係電腦睇就無問題

得佢一個成日扮哈哈
羅曼蒂克 發表於 2013-09-19 23:56:33

michael jackson 好難扮ga , 我估係無乜人扮到咋喎 本帖最後由 dreaming 於 2013-09-20 17:32:30 編輯

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...3
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖