香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 康樂園 » 音樂 » 可爱眼睛 -- 王菲
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...3
支持鍵盤翻頁

可爱眼睛 -- 王菲
不准不准許這樣看我你眼不轉  情懷情懷仿佛識穿 , OH ! 可愛是你  可愛眼睛 Baby !  I love your eye  

" 可愛眼睛 "  My God ! Oh My God ! Oh My God.......

那愛意 悠然而至 永記那次與你偶遇時
碰見妳完全是天意......

情深不必一世相聚 愉快色彩不想刻意地儲起
你會再愛我一次 在美夢之中,
再相聚一次 ......
分享 分享 讚好人數:3查看名單

我無可愛的眼睛
分享 分享 讚好人數:0查看名單

我無可愛的眼睛
vasto 發表於 2013-09-30 22:48:21

妳無時無刻都咁可愛...

妳無時無刻都咁可愛...
mogee88 發表於 2013-09-30 22:55:11

見到妳我又想同妳咀下

見到妳我又想同妳咀下
vasto 發表於 2013-09-30 22:57:50

要搵撻冇人既地方先得...

要搵撻冇人既地方先得...
mogee88 發表於 2013-09-30 23:01:24

多人先好玩,睇show

多人先好玩,睇show
vasto 發表於 2013-09-30 23:08:24

咩show, 真人騷

咩show, 真人騷
mogee88 發表於 2013-09-30 23:11:47

,咪講出黎啦,C9怕醜呀

回應 #5 mogee88

呢度咪得囉,個個等緊你D表演

回應  mogee88
   呢度咪得囉,個個等緊你D表演
yoyohui 發表於 2013-09-30 23:27:43

細路女乖乖地早d瞓, 唔好多事, c6自然會解決...

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...3
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖