香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 市區公屋 » 請問有無人有 黃大仙上邨 第3期新樓 floor Plan呀
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...3
支持鍵盤翻頁

請問有無人有 黃大仙上邨 第3期新樓 floor Plan呀
我上次派藍田 藍泰樓 $1590個隻無要 28.46平方呎 今次比左黃大仙上邨第3期新樓比我呀 $1740租 又係非標準型 月尾要去龍翔中心 簽名  2009年入伙 有無人有floor Plan 呀 我都估計 間格都係咁衰ga la 不過今次大D 有31.05平方呎 比藍泰樓多左10平方呎呀 好開心呀 車費都平d 如果我要左藍田咪又係要秋季先入伙

分享 分享 讚好人數:0查看名單

恭喜恭喜

回應 1# 味兒 的帖子
恭喜恭喜!請問你第幾次派黃大仙啊?同上次派藍田隔幾個月啊?

原帖由 味兒 於 2009-4-18 16:17 發表
我上次派藍田 藍泰樓 $1590個隻無要 28.46平方呎 今次比左黃大仙上邨第3期新樓比我呀 $1740租 又係非標準型 月尾要去龍翔中心 簽名  2009年入伙 有無人有floor Plan 呀 我都估計 間格都係咁衰ga la 不過今次大D 有31 ...

公喜, 公喜  

請問你幾時申請 ??? 今次系第幾次派樓 ?
你是否家有長者 .??

恭喜恭喜

原帖由 味兒 於 18/4/2009 16:17 發表
我上次派藍田 藍泰樓 $1590個隻無要 28.46平方呎 今次比左黃大仙上邨第3期新樓比我呀 $1740租 又係非標準型 月尾要去龍翔中心 簽名  2009年入伙 有無人有floor Plan 呀 我都估計 間格都係咁衰ga la 不過今次大D 有31 ...

恭喜先~~
我估應該同藍田一樣掛
http://cyclub.happyhongkong.com/viewthread.php?tid=4691

你龍翔邊到簽呀, 辦事處幾樓呀

我本來係家有長者架 之後我06年生左細b 我老豆話怕嘈 同我分左戶 之後就自己繼續等市區  因為我老豆係住藍田 所以第1次就比左藍田我la 不過我唔要呀 我今次係第2次派 第1次 係09年3月派 我no.係11416 我2004年8月 申請到依家ga la  5年la  等左5年呀  
我打電話去問過 要office hour 先可以 有Floor Plan 影呀 其實我想要黃大仙第4期係龍滕墟個個位  有2座 未起 個到仲正呀  我係咪好過份呢   哈

恭喜你呀, 二個月就派到第二次, 二次都係新樓

原帖由 味兒 於 2009-4-18 19:39 發表
我本來係家有長者架 之後我06年生左細b 我老豆話怕嘈 同我分左戶 之後就自己繼續等市區  因為我老豆係住藍田 所以第1次就比左藍田我la 不過我唔要呀 我今次係第2次派 第1次 係09年3月派 我no.係11416 我2004年8月 申 ...

不過  龍滕墟 個度會起樓 ???? 先前好似話交回政府
就算現在起都要 3-5 年才有得派啦 . 而加咪好 .

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...3
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖