香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 聊天室 » 情感世界 » 朋友都可以……(完)
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...4
支持鍵盤翻頁

朋友都可以……(完)

直到有一日,呢個時候係夏天,天氣炎熱,佢問我有冇興趣去沙灘,我心諗好喎,你又叫埋你班朋友去,睇下身才都幾好啊,點知去到又係得我同佢,都好,睇下佢乜野身才。本來佢話去石澳,我話唔好,果度好多人,走時沖涼有排等,佢問我去邊﹖我話去銀礦灣,人唔太多,環境幾好。好明顯我係另有目的。

來到黎沙灘,搵個靚位,因為唔多人,大把位,攞好個架步,換衫,正啊。當佢去換完泳裝出黎真係好正,身才唔算好勁,但……都扯扯地,不得了,唔可以咁,我要控制自己衝動。

曬太陽一定要查防曬,前面自己查,後邊咁係要人幫,查油呢一刻我隻手好唔規矩,有一種抽水動作,十隻手指掃佢背脊,佢好明顯知道我專登,又唔抗拒。由於天氣太熱,落水降下溫,我就黎著火,頂唔順,兩個人就在水中打打情罵俏,談天說地,話中帶有幾份色彩,色彩帶有幾份咸味,呢種就係人類本性,身體好似唔屬我咁。忽然間比佢發現左我有反應,唉啊!失策,可能太顯眼,我已收得好埋,但係果份衝動、沙灘上的美女門、實在無法按奈,唯有在水中逗留降溫。

就係咁我地基本每星期都去沙灘曬太陽,有一日在沙灘我一路幫佢按摩,一路傾計:

佢:你有冇拍拖﹖

我:冇,你呢﹖

佢:我都冇,你幾耐冇拍過拖﹖

我:從來都冇拍過

佢:吓﹖唔係架﹖

我:唔駛驚奇,好多人都唔信

佢:我唔信囉

我:冇計,事實係冇,呃你都冇意思。

佢:咁你未仲係……

我:你想講咩﹖

佢:哈哈,冇

我:你有邪念

佢:冇啊,唔係

我:你身體已經出賣左你,駛唔駛我幫下你

佢:eeeeeeeee

我:e乜,我好鐘意鋤人,唔係,係助人

佢:哈哈,咩叫鋤人﹖

我:心照算,唔好問

呢個時候我雙手又不受控制游走,佢又好似幾享受咁。

佢:你按摩都幾得喎!

分享 分享 讚好人數:0查看名單

我:麻麻地,著住衫差小小,除曬衫仲得
佢:你係未痴線架﹖邊有人除曬衫按摩﹖
我:有,我去比人按摩成日都唔著衫
佢:你去果d唔正經地方咁係啦
我:好正經,我個人都好正經
佢:係咩﹖你而家隻手都唔正經啦
我:已經算正經,你想唔想試下唔正經﹖
佢:你好壞
我:男人唔壞,女人唔鐘意
佢:咩道理﹖
我:講事實
呢個時候我忽然間心跳加速,神經細胞發出信號,身體好似比電電,就快爆炸,打蛇隨棍上。
我:你冇拍拖,平時有需要點算﹖
佢:都係咁架咋喎
我:即係點﹖
佢:自己囉
我:食自己邊開心﹖冇果陣感覺
佢:一時時啦
我:有冇的日子特別想﹖
佢:有,月經之前
我:咁你而家想唔想﹖
佢即刻起身望住我,反應好似好大咁﹖死火,我以為佢發脾氣,即時話:當我冇講過。
佢:想又點﹖唔通同你咩﹖
我:你唔介意,我冇所謂。
佢:o係沙灘﹖
我:咁唔係,酒店。
佢:好似唔係咁好,大家唔係情侶,好似怪怪地。
我:冇所謂,大家成年人,好正常。你唔想就算。
講到呢度其實大家個心都著左火,十五十六,雖然唔係情侶,但克制唔住果種欲望,當曬完太陽之後,同佢去左食飯,跟住大家去左酒店,果刻地動山搖、雷聲震天,急速的呼吸聲、心跳聲,可能餓左好耐,而家有野食,唔食到飽真係唔好走。身體好似比火燒一樣,消防員唔該。
一個月,兩個月,三個月,四個月,五個月……經過密集式訓練,熟能生巧,功夫更上一層樓,不過樓上無野睇,快快落下黎。
有一日佢同我講有個男仔追佢,問我點﹖我問佢鐘唔鐘意人﹖佢話唔知,
我叫佢試下先,未開始好多野都唔知,佢好似十五十六咁,我懷疑咁佢係對鐘意左我,但我對佢冇意思,為左唔好搞到咁複雜,係時候要停,之後大家都有聯絡,過左九個月,佢同我講同個男仔拍拖,慢慢地大家就少聯絡,而我就唯持日頭睇太陽,夜晚睇月亮。

得個鋤字!
鋤完就冇事!

得個鋤字!
鋤完就冇事!
martinnessa 發表於 2014-03-20 11:24:07

唔係鋤,係助

杜拉咁多飛來*
OH YES IT's FREE 無人駕駛自助傢俬徵送
新界2, G124xxxx, 08 年入表,審查2次時間唔記得,3次不受歡迎屋,2次寶田,13轉市區,^_^竟然得左 啟晴.

杜拉咁多飛來*
sherrychan 發表於 2014-03-20 11:49:56

要出繋先得架

回應 #6 杜拉格斯

你直情係 小你飛刀 啦!
新界2, G124xxxx, 08 年入表,審查2次時間唔記得,3次不受歡迎屋,2次寶田,13轉市區,^_^竟然得左 啟晴.

回應  杜拉格斯
你直情係 小你飛刀 啦!
sherrychan 發表於 2014-03-20 13:23:40

我把刀好利,一插即死

回應 #8 杜拉格斯

呢d係幻覺黎既.......
你諗多左了。。。。

回應  杜拉格斯
呢d係幻覺黎既.......
你諗多左了。。。。
sherrychan 發表於 2014-03-20 13:36:18

好多人都話唔信,要試過先知。

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...4
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖