香港公營房屋討論區
主頁 » 關愛互助 » 免費物資 » 大衣櫃衣櫃【已拋棄】
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁
含上傳圖片/文件之留言 只顯示含上傳圖片/文件之留言

大衣櫃衣櫃【已拋棄】
請問有無朋友對此衣櫃有興趣,有興趣者請盡快PM我。因為過了7月2日就會變成垃圾啦!高7呎半,闊2呎,長3呎。要自己搬運架,在沙田。

抱歉! 你無權閱覽或下載此留言的上傳圖片或文件。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁。
分享 分享 讚好人數:2查看名單

原帖由 baby1228 於 2009-6-28 02:32 發表
請問有無朋友對此衣櫃有興趣,有興趣者請盡快PM我。因為過了7月2日就會變成垃圾啦!因無法放上圖片,請PM留下電郵寄上相片。不便之處!請原諒。

小弟我代CYClub會員多謝您先 ~
不過我想知道您點解上傳唔到圖片 ~
祝未上樓朋友早日上心水樓;祝已上樓朋友安居樂業!
如果大家有任何疑問或分享, 建議大家在適當分區建立帖子。
分享 分享 讚好人數:0查看名單

真係唔知點解呀…放唔到相好唔方便,唔可以第一時間比大家睇合不合用… 。你可唔可以幫吓我呀…。

原帖由 baby1228 於 2009-6-28 03:06 發表
真係唔知點解呀…放唔到相好唔方便,唔可以第一時間比大家睇合不合用… 。你可唔可以幫吓我呀…。

我或者可以幫到你 , 不過你要講比我聽你上傳附件果時揀左圖片之後有咩message

得咗啦!YEAH 。我總於係這裡找到方法啦!

http://cyclub.happyhongkong.com/viewthread.php?tid=6641

原帖由 baby1228 於 2009-6-28 02:32 發表
請問有無朋友對此衣櫃有興趣,有興趣者請盡快PM我。因為過了7月2日就會變成垃圾啦!

有尺寸嗎??
● 彩盈 安妮公主 之家     ● 公主部落格    ● 3 月 29 日是公主的生日

高7呎半,闊2呎,長3呎。

原帖由 baby1228 於 2009-6-28 03:17 發表
得咗啦!YEAH 。我總於係這裡找到方法啦!

http://cyclub.happyhongkong.com/viewthread.php?tid=6641

原來如此 ~
果衣櫃都幾靚wo ~

因為我派咗去秦石村,地方好細…間咗房,所以間房只可以放一張單人床及細小衣櫃咋。我見咁新,所以我都唔想當垃圾拋咗它囉…睇吓有無人有用啦…!我以為可以派到去你們彩盈到…因為我知都有其他地區啲朋友都派到你們彩盈處。

GOOD  JOB

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖