香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 市區公屋 » 彩盈邨 » 警方呼籲
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁
含上傳圖片/文件之留言 只顯示含上傳圖片/文件之留言

警方呼籲
彩盈居民?來過彩盈??
抱歉! 你無權閱覽或下載此留言的上傳圖片或文件。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁。
分享 分享 讚好人數:1查看名單

希望佢同家人可以盡快團聚啦 ~

話時話 , 老人痴呆症... 我好似都有wo...     
祝未上樓朋友早日上心水樓;祝已上樓朋友安居樂業!
如果大家有任何疑問或分享, 建議大家在適當分區建立帖子。
分享 分享 讚好人數:0查看名單

原帖由 VickYeung 於 2009-7-4 16:03 發表
希望佢同家人可以盡快團聚啦 ~

話時話 , 老人痴呆症... 我好似都有wo...     

唔係嘛細佬,唔好嚇我BO,你有咩病徵呀?

咁你記住寫低你屋企既地址,隨時FOR出街果時掛係身邊,蕩失路時都有人湊你返屋企丫~~

原帖由 maggie 於 2009-7-4 16:31 發表
唔係嘛細佬,唔好嚇我BO,你有咩病徵呀?
咁你記住寫低你屋企既地址,隨時FOR出街果時掛係身邊,蕩失路時都有人湊你返屋企丫~~

最好都係深居簡出 ~

你個婆婆好熟面口呀............
我接女放學時, 都見過佢成日, 係黃大仙中心對出街市行來行去, 唔知佢搵咩咁
頭先我俾張相呀女睇, 佢都覺熟面口, 好似見過咁

原帖由 kw_sir 於 2009-7-4 18:39 發表
你個婆婆好熟面口呀............
我接女放學時, 都見過佢成日, 係黃大仙中心對出街市行來行去, 唔知佢搵咩咁
頭先我俾張相呀女睇, 佢都覺熟面口, 好似見過咁 ...

Mr Tam Cheung 譚祥 

原帖由 VickYeung 於 4/7/2009 18:56 發表

Mr Tam Cheung 譚祥 

我就真係唔知佢叫咩名喇, 只係覺得佢好熟面口
d衣著就好似d唐裝衫咁

原帖由 kw_sir 於 2009-7-4 19:03 發表

我就真係唔知佢叫咩名喇, 只係覺得佢好熟面口
d衣著就好似d唐裝衫咁

我係想話比你知 , 佢係伯伯 , 唔係婆婆 ~
如果你真係有消息 , 咁就話比警察叔叔知啦!

原帖由 VickYeung 於 2009-7-4 18:28 發表

最好都係深居簡出 ~

咁仲敝家伙,痴呆得仲快,到時連去街市都唔識路既就慘喇,

到時睇怕連家姐都唔認得LO,

原帖由 maggie 於 2009-7-4 19:08 發表
咁仲敝家伙,痴呆得仲快,到時連去街市都唔識路既就慘喇,
到時睇怕連家姐都唔認得LO

唔出怪wo , 到時連自己都唔認得啦 ~

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖