香港公營房屋討論區
主頁 » 內政外務 » 用戶須知 » 接收引用通知選項
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

接收引用通知選項

在預設情況下是接收引用通知,如果您真的不想接收,請到

http://cyclub.happyhongkong.com/memcp.php?action=profile&typeid=5 修改,

不過建議您保持不變,否則當有會員引用您帖子及等待您回應時,

您便無法第一時間獲悉。
祝未上樓朋友早日上心水樓;祝已上樓朋友安居樂業!
如果大家有任何疑問或分享, 建議大家在適當分區建立帖子。
分享 分享 讚好人數:0查看名單

辛苦晒呀

都好快手bo

細佬請放心,唔需要引用通知的肯定會掃晒dpost,唔會miss左人地既引用

多謝vick你提示

唔接收通知啫, 有無得得閒自己check先.  

不過你真係好快手, 抵讚既

原帖由 maggie 於 2009-7-20 08:51 發表
辛苦晒呀

都好快手bo

細佬請放心,唔需要引用通知的肯定會掃晒dpost,唔會miss左人地既引用

會掃哂果個一定係你先啦.  你睇你應得幾快.  又係你第一個應呀  

原帖由 賈定珍 於 2009-7-20 09:12 發表

會掃哂果個一定係你先啦.  你睇你應得幾快.  又係你第一個應呀  

咁我e+係閒人丫嘛,  我唔會關閉引用既,你知我電腦c架啦,有時去街返黎都未必掃得晒post架,  

咁佢話晒都係我細佬,佢整得咁辛苦,我做家姐既點都要撐吓架喇

原帖由 賈定珍 於 2009-7-20 09:11 發表
唔接收通知啫, 有無得得閒自己check先 , 不過你真係好快手, 抵讚既

左側欄 -> 個人服務中心 -> 我的引用

基本上我一向從善如流 ~

原帖由 VickYeung 於 2009-7-20 11:44 發表

基本上我一向從善如流 ~

謙虛d得嘛細佬,咪俾人讚兩句就飄飄然啦

原帖由 maggie 於 2009-7-20 11:50 發表

謙虛d得嘛細佬,咪俾人讚兩句就飄飄然啦

由佢啦, 我無咩幾何讚佢嘛
頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
擴展內容欄滑鼠輸入中文工具上傳圖片或文件的說明轉往完整模式
保安驗證:提交前必須於右側格子輸入38646

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖