香港公營房屋討論區
主頁 » 本港基建與民生 » 街市&食物環境衛生 » 超強吸塵機
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁
含上傳圖片/文件之留言 只顯示含上傳圖片/文件之留言

超強吸塵機
今日買左部吸塵機,馬力強大,唔知有冇人買過嚟用呢
抱歉! 你無權閱覽或下載此留言的上傳圖片或文件。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁。
分享 分享 讚好人數:1查看名單

dv-oto 發表於 2009-10-23 21:05

有AR,有AR
http://cyclub.happyhongkong.com/viewthread.php?tid=4053&highlight=%E5%90%B8%E5%A1%B5%E6%A9%9F###
分享 分享 讚好人數:0查看名單

好型仔wo,可以俾dv仔做車車坐~~

好靚仔呀
小 dv~ 有無爭住反呀 ???

好型仔wo,可以俾dv仔做車車坐~~
maggie 發表於 2009-10-23 23:11
好靚仔呀
小 dv~ 有無爭住反呀 ???
佢一定唔會,佢細個果陣,我攞部吸塵機出嚟吸塵,電都未接上,佢已經破世界紀錄極速跑到佢媽腳邊,比佢行為笑死左

你部機同我部機差好遠wo,但價錢就.........

dv-oto 發表於 2009-10-23 21:05:42

講埋幾銀同邊度買先得架 !
祝未上樓朋友早日上心水樓;祝已上樓朋友安居樂業!
如果大家有任何疑問或分享, 建議大家在適當分區建立帖子。

講埋幾銀同邊度買先得架 !
VickYeung 發表於 2009-10-24 00:31
冇人問咪唔講囉

响直錹買,價錢原價4百幾,現在賣3百幾做梗特價,有保用一年,有變速去到最強吸力,

你部機同我部機差好遠wo,但價錢就.........
dv-oto 發表於 2009-10-23 23:45

我呢部吸塵卓卓有余每次都揾佢帮手,但用電量就....

冇人問咪唔講囉

响直錹買,價錢原價4百幾,現在賣3百幾做梗特價,有保用一年,有變速去到最強吸力,
dv-oto 發表於 2009-10-24 00:41:03

2200W係功率 , 都好食電wo , 吸力有幾多W?
祝未上樓朋友早日上心水樓;祝已上樓朋友安居樂業!
如果大家有任何疑問或分享, 建議大家在適當分區建立帖子。

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖